ΕΙΔΗΣΕΙΣ

78 Λεωφορεία για την Sambus

Συνολικά, η συνδυασμένη παραγγελία αποτελείται από όχι λιγότερα από 48 Citeas και 30 Futura. Μια εξαιρετική πτυχή αυτής της παραγγελίας είναι ότι ένα VDL Futura FMD2-148 ήταν ειδικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για την Sambus. Αυτό το 3-άξονο λεωφορείο Futura FMD2-148 με μήκος 14,8 μέτρα είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ειδικές απαιτήσεις του σουηδού πελάτη. Τόσο τα Citeas όσο και τα Futura έχουν αναπτυχθεί για την παροχή δημόσιας υπηρεσίας μεταφορών στην επαρχία Dalarna Σουηδίας. Τα Futura προορίζονται για την «Comfort γραμμή».

 

VDL Futura FMD2

Αυτό το κερδοφόρο all-rounder μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για την υπηρεσία μεταφοράς τσάρτερ και υπεραστικά. Το 1.250 mm ύψος όροφου προσφέρει εύκολη είσοδο και έξοδο. Η μεγάλη πόρτα στο κέντρο, διατίθεται προαιρετικά, μπορεί να είναι εξοπλισμένο με έναν ανελκυστήρα κασέτα ώστε οι επιβάτες με αναπηρία να εισέλθουν με ασφάλεια και να βγούν από το λεωφορείο. Ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής θα βρεί ότι το Futura FMD2 προσφέρει Κέρδη στο Ιδιοκτησιακό καθεστώς: το χαμηλό καθαρό βάρος, η μειωμένη κατανάλωση καυσίμου, υψηλή χωρητικότητα επιβατών, γενναιόδωρο χώρο αποσκευών και το χαμηλό κόστος λειτουργίας κάνει το Futura FMD2 μια ιδιαίτερα κερδοφόρα επένδυση. Η Sambus επέλεξε την έκδοση Futura FMD2-129 2-άξονα με μήκος 12,9 μέτρα. Επιπλέον, ένα Futura FMD2-148 με μήκος 14,8 μ αναπτύχθηκε και παράγεται ειδικά για Sambus. Αυτό το μοναδικό 3-άξονο Futura διαθέτει καθίσματα για 59 + 1 + 1 και περίπου 14 θέσεις ορθίων και είναι εξοπλισμένο με έναν ανελκυστήρα αναπηρικών αμαξιδίων. Το Futura FMD2-148 ήταν ειδικά κατασκευασμένα για Sambus προκειμένου να εξυπηρετήσει μεγάλο αριθμό επιβατών. Η περιοχή Dalarna Σουηδίας έχει ένα κρύο κλίμα και λοφώδες ανάγλυφο με πολλές περιοχές για σκι, έτσι η επιπλέον χωρητικότητα επιβατών είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών.

VDL Citea Low Entry Cargo

Το Citea Low Entry είναι διαθέσιμο σε 4 διαφορετικά μήκη και ως εκ τούτου, προσφέρει πολλές δυνατότητες για τη διαμόρφωση και τη χρήση. Η Sambus έχει επιλέξει τις παραλλαγές SLE-120 (12 μέτρα) και XLE-145 (14,5 μέτρα) σε αυτό που ονομάζεται έκδοση του «φορτίου». Περίπου 2 m3 του χώρου αποσκευών έχει δημιουργηθεί στο πλαίσιο του διευρυμένου τμήματος υψηλής δάπεδο του λεωφορείου. Ιδιαίτερα σε χώρες όπου τα δημόσια λεωφορεία που χρησιμοποιούνται για υπεραστικές υπεραστικών δρομολογίων, αυτό προσφέρει πολλές επιπλέον δυνατότητες. Η Citeas ΣΕΛ-120 Cargo και η Citeas XLE-145 Cargo για Sambus είναι χτισμένα με εξαιρετικά μεγάλη πόρτα ενός φύλλου εξόδου, άνετα καθίσματα, ράφια αποσκευών πολυτελείας, επιπλέον μόνωση και επιπλέον χωρητικότητα θέρμανσης σε σχέση με τους σκληρούς σουηδικούς χειμώνες. Τα λεωφορεία είναι επίσης εξοπλισμένα με ένα ισχυρό κινητήρα DAF οποίο είναι κατάλληλο για λειτουργία με βιοντίζελ, προκειμένου να μειωθούν οι εκπομπές CO2.

 

VDL Citea LLE

Το Citea LLE είναι ένα λεωφορείο χαμηλής εισόδου βασίζεται σε μια καινοτόμο, ελαφρύ ιδέα, ειδικά σχεδιασμένο για απαιτητικές συνθήκες τοπικής και αστικής μεταφοράς. H εξελιγμένη μέθοδος κατασκευής έχει ως αποτέλεσμα ένα εξαιρετικά χαμηλό βάρος χωρίς φορτίο, τα κύρια οφέλη των οποίων είναι σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου σε σύγκριση με τα συμβατικά λεωφορεία, μείωση των εκπομπών CO2 και χαμηλότερο κόστος συντήρησης. Η κατασκευή χαμηλού δαπέδου των θυρών εισόδου και εξόδου παρέχει τη βέλτιστη προσβασιμότητα για χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου και επιβάτες με καροτσάκια μωρών. Αυτή η προσβασιμότητα ενισχύεται περαιτέρω από την έλλειψη τυχόν αλλαγές ορόφου καθ 'ύψος μεταξύ της εισόδου και εξόδου. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν το Citea

LLE-120 να ταιριάζει απόλυτα για τις δημόσιες μεταφορές στην Σουηδία. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι επίσης αυτό που έπεισαν την Sambus να αγοράσει Citeas LLE. Τα λεωφορεία είναι εξοπλισμένα με την τελευταία γενιά Cummins Euro 6 κινητήρων και επίσης διαθέτουν επιπλέον μόνωση και τη θέρμανση, λόγω του σουηδικού κλίματος.

Sambus AB

Sambus ΑΒ αποτελείται από 26 ιδιωτικές εταιρείες λεωφορείων. Όλες οι συμμετέχουσες εταιρείες είναι μέλη της Ομοσπονδίας σουηδικού λεωφορείων και πούλμαν (BR). Η δύναμη της Sambus προέρχεται από το συνδυασμό των γνώσεων, των δεξιοτήτων και των πόρων. Συνεργασία επιτρέπει τις εταιρείες μέλη να επωφεληθούν από τα ίδια οφέλη που απολαμβάνουν οι μεγάλες εταιρείες, σε σχέση με την αγορά των καυσίμων και των ανταλλακτικών και για την εκπαίδευση, την κατάρτιση, κλπ Επιπλέον, με αυτόν τον τρόπο οι συμμετέχουσες εταιρείες λεωφορείων είναι σε θέση να διασφαλίσει ότι η τοπική γνώση αυτή διατηρείται και τοποθετήστε τον εαυτό τους για να γρήγορα και αποτελεσματικά να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Ο συνολικός στόλος των οχημάτων αποτελείται από περίπου 500 λεωφορεία. Sambus επικεντρώνεται κυρίως στην παροχή υπηρεσιών μεταφοράς επιβατών στην κεντρική Σουηδία.

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος