ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παράδοση 35 VDL μίνι λεωφορεία για Syntus

του Overijssel και Gelderland. Από τα 35 μίνι λεωφορεία, τα 10 οχήματα που προορίζονται για τις παραχωρήσεις Midden-Overijssel και 25 οχήματα για τη Veluwe. Η Syntus αποδίδει μεγάλη σημασία στην ποιότητα και, ως εκ τούτου αποφάσισε να αντικαταστήσει όλα τα μίνι λεωφορεία ταυτόχρονα. Αυτά τα μίνι λεωφορεία έχουν μια πόρτα εισόδου πίσω από την κολόνα Β, το οποίο είναι μοναδικό στην Ολλανδία.

Τα mini bus της VDL

Τα μίνι λεωφορεία της VDL για την Syntus είναι χτισμένα με βάση το Mercedes-Benz Sprinter. Μοναδικό σε αυτό το λεωφορείο είναι η πόρτα εισόδου, η οποία βρίσκεται πίσω από την κολόνα Β. Όλα τα 35 μίνι λεωφορεία έχουν οκτώ θέσεις επιβατών και μία έδρα οδηγού. Οι συμπαγείς διαστάσεις του (συνολικό μήκος 5.930 μέτρα) κάνει αυτό το λεωφορείο εξαιρετικά ευέλικτο.

Syntus

Η Syntus BV παρέχει τα μέσα μαζικής μεταφοράς στο Veluwe, Gelderland, Midden-Overijssel και Τβέντε. Αυτό περιλαμβάνει τα μέσα μαζικής μεταφοράς με λεωφορείο και τρένο. Syntus είναι 100% θυγατρική της Γαλλίας με βάση τη διεθνή φορέα δημόσιας μεταφοράς Keolis. Η Syntus έχει 15 θέσεις και περίπου 1.300 εργαζομένους. Ο στόλος των οχημάτων αποτελείται από 376 λεωφορεία και 9 τρένα. Σύνολο παρεχόμενης υπηρεσίας είναι 97 εκατομμύρια επιβατών-χιλιομέτρων ανά έτος.

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος