ΕΙΔΗΣΕΙΣ

VDL Citea LLE λεωφορεία για Άαχεν

Η ASEAG είναι υπεύθυνη για τα μέσα μαζικής μεταφοράς μέσα και γύρω από την πόλη του Άαχεν. Ένα VDL Citea LLE λεωφορείο έχει ήδη τεθεί σε χρήση, ως μέρος δοκιμής, από τον Νοέμβριο του 2014. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης της δοκιμής, το Citea LLE έδειξε ότι η ελαφριά δομή του μπορεί πράγματι να οδηγήσει σε μείωση της κατανάλωσης καυσίμων και κατά συνέπεια μείωση των εκπομπών επιβλαβών ουσιών.

VDL Citea LLE: μια ελαφριά καινοτόμος ιδέα

Ο κύριος στόχος του λεωφορείου VDL με ελαφριά κατασκευή να μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου και κατά συνέπεια χαμηλότερα συνολικά επίπεδα εκπομπών ρύπων. Παρ 'όλα αυτά, τα λεωφορεία πληρούν ακόμη βεβαίως τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας. Δεδομένου της τεράστιας πίεσης σήμερα σχετικά με τις δαπάνες, επιλέγοντας το ελαφρύ δόγμα της VDL είναι ένα λογικό βήμα για τους φορείς εκμετάλλευσης δημόσιων μεταφορών, που έθεσαν το διττό στόχο της την παροχή βέλτιστης υπηρεσιών μεταφοράς επιβατών και μείωση των βλαβερών εκπομπών.

ASEAG

Για περισσότερα από 130 χρόνια, η ASEAG ήταν υπεύθυνη για τα μέσα μαζικής μεταφοράς μέσα και γύρω από το Άαχεν. Ο αρχικός στόχος της εταιρείας εξακολουθεί να ισχύει μέχρι σήμερα: η παροχή λύσεων κινητικότητας tailor-made. Σε μια περιοχή ανάπτυξης που καταλαμβάνει κάποια 520 km2, περισσότεροι από 220.000 επιβάτες μεταφέρονται, κάθε μέρα.

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος