ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21 VDL Futura για τις γαλλικές γραμμές υπεραστικών λεωφορείων

Στο τέλος του 2015 10 Futura παραδόθηκαν σε γαλλικές εταιρείες μεταφοράς επιβατών που παρέχουν υπηρεσίες στις γραμμές μεγάλων αποστάσεων Starshipper. Κατά τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2016, η VDL Bus & Coach παρέδωσε επιπλέον 11 Futura για χρήση των γραμμών Starhhipper. Οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν πολυτελή ταξίδια σε ελκυστικές τιμές μεταξύ πολλών πόλεων στα δυτικά, ανατολικά και νότια της Γαλλίας. Όλα τα Λεωφορεία είναι στα χρώματα της Starshipper.

Ανάπτυξη VDL Futura FHD2-129 / 440

Τα 21 Λεωφορεία VDL που ήδη εργάζονται ή πρόκειται σύντομα να είναι στην υπηρεσία της Starshipper είναι του τύπου Futura FHD2-129 / 440. Στο τέλος του 2015, η VDL Bus & Coach παρέδωσε 3 Futura στο Le Groupe ASTT, 2 στην Autocars Jollivet και 5 περισσότερα για τις εταιρείες Αυτοκίνητα de l'Elorn, Autocars Le Meur, Autocars Le Roux, L'Ete Evasion και Jézéquel. Αυτά τα 10 Futura με μήκος 12,9 μέτρα έχουν ένα σχέδιο 48 + 1 + 1 θέσεων και είναι πολυτελώς εξοπλισμένα με χαρακτηριστικά πολύ άνετα καθίσματα, Wi-Fi, 220 volt πρίζα σε όλα τα καθίσματα, έναν απινιδωτή και ανελκυστήρα αναπηρικού αμαξιδίου. Μέχρι το τέλος του Απρίλη του 2016 11 πολυτελή Futura θα παραδωθούν σε διάφορους πελάτες, συμπεριλαμβανομένων 2 για Autocars Nombalais, 1 για Auto Αυτοκίνητα Jollivet και 1 για Hervé. Η VDL καλωσορίζει 6 νέους πελάτες, που θα πάρουν από 1 Futura η κάθε μία. Τα  6 οχήματα πρόκειται να παραδοθούν στην Autocars Rouillard, Farouault, Bellier, Robert, Bihan και αυτοκίνητα des Abers. Το 21ο Futura θα παραδοθεί στην Pullman d'Aquitaine τον Απρίλιο.

Starshipper

HStarshipper είναι ένας από τους πέντε φορείς που εμπλέκονται στο άνοιγμα της αγοράς για τις υπεραστικές γραμμές. Η φίρμα λειτουργεί από ανεξάρτητες ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στον τομέα των μεταφορών επιβατών στη Γαλλία. Όλα τα λεωφορεία στην υπηρεσία της Starshipper είναι επώνυμα με αναγνωρίσιμα μπλε / λευκό χρώμα στο στυλ της εταιρείας. Η Starshipper λειτουργεί ένα πολύ εκτεταμένο δίκτυο γραμμών μεγάλων αποστάσεων, κυρίως στα δυτικά, ανατολικά και νότια της Γαλλίας, και νέες γραμμές θα ξεκινήσουν στο εγγύς μέλλον. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες με πολυτελή πούλμαν, προκειμένου να διασφαλιστεί ένα υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και προσφέρει εισιτήρια σε πολύ προσιτές τιμές.

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος