ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρώτο VDL Futura FDD2 σε δεξιοτίμονη έκδοση

"Είμαστε υπερήφανοι για την προσφορά του τελευταίου μέλους της οικογένειας Futura στους επιχειρηματίες στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Είμαστε σίγουροι ότι θα καθιερωθεί στην κορυφή της κατηγορίας του», δήλωσε ο KarlMoseley, διανομέας της σειράς του προϊόντος VDLFutura στη Μεγάλη Βρετανία. Το περίπτερο που καταλαμβάνεται από την VDLBus & Coach και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών Moseley είναι το A80, που βρίσκεται στην αίθουσα 5.

VDLFuturaFDD2

Με εκλεπτυσμένο, βελτιωμένο, μοντέρνο σχεδιασμό, το VDLFuturaFDD2 είναι το high-endέκθεμα στην οικογένεια VDLFutura. Με ικανότητα για διάφορες επιλογές, αυτό το διώροφο προσφέρει τόσο στον απαιτητικό παραθεριστή όσο και στον υπεραστικό επαγγελματία ταξιδιώτη μια άνετη και λύση μεταφοράς.

Η χρήση του νεοαποκτηθέντα δάπεδου του άνω ορόφου κατασκευασμένο από ελαφρύ υλικό σάντουιτς έχει καταστήσει δυνατό να επιτευχθεί ένα γενναιόδωρο 1,86 mύψος στο κατώτερο κατάστρωμα. Μια πραγματική καινοτομία είναι η βελτίωση της ανοδικής οπτική γωνία του οδηγού, που επιτυγχάνεται με το επικλινές δάπεδο του άνω ορόφου πάνω στο παρμπρίζ. Αυτό δίνει την αίσθηση ότι έχει άφθονο χώρο και βέλτιστη προβολή. Ελαφρύ συν των αποδοτικών κινητήρων ισοδυναμεί με οικονομικό όφελος για τον χειριστή Λεωφορείου. Το χαμηλό απόβαρο του οχήματος καθιστά δυνατό να μεταφέρουν περισσότερους επιβάτες, και ένα ελαφρύ όχημα καταναλώνει λιγότερα καύσιμα. Για τον χειριστή Λεωφορείου, αυτό σημαίνει διπλό όφελος – παραπάνω επιβάτες και χαμηλότερο κόστος καυσίμου - με αποτέλεσμα τα κέρδη κτήσης.

VDL Futura FDD2-141 Galleon Travel

 

Το εσωτερικό του FuturaFDD2 χαρακτηρίζεται από στρογγυλεμένες γωνίες, καλή ποιότητα κατασκευής, μοντέρνο, φωτεινά χρώματα, ελαφριά υλικά και ευρύχωρα ύψη στα κατώτερα και ανώτερα καταστρώματα. Ακτινοβολεί την ενότητα και την αρμονία, την ενίσχυση της ταξιδιωτικής εμπειρίας και την παροχή πολυτελές ταξίδι για τους επιβάτες προς έναν προορισμό διακοπών ή επαγγελματικό ραντεβού.

Το VDLFuturaFDD2-141 για GalleonTravel διαθέτει μία ευρύχωρη 86 + 1 + 1 διάταξη καθισμάτων και πολυτελή καθίσματα. Κάθε θέση καθισμάτων έχει μια σύνδεση USB. Στο κατώτερο κατάστρωμα και ανώτερο κατάστρωμα υπάρχουν 2 οθόνες βίντεο, με ψηφιακή τηλεόραση και DVDplayer. Η πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη κουζίνα προσφέρει όλα όσα χρειάζονται για να παρέχουν γεύματα και αναψυκτικά, ενώ ο εσωτερικός φωτισμός συμβάλλει σε μια ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

GalleonTravel

GalleonTravel είναι μια οικογενειακή επιχείρηση γνωστή για την εξαιρετική εστίαση στον πελάτη του. Είτε πρόκειται για ημερήσιες εκδρομές, περιηγήσεις επεκτάθηκε στην Μεγάλη Βρετανία και την ηπειρωτική Ευρώπη ή τη μίσθωση πούλμαν με οδηγό, τα πάντα περιστρέφονται πάντα γύρω από τον πελάτη. Μια ομάδα με υψηλά κίνητρα και αφοσιωμένο προσωπικό διασφαλίζει ότι οι επιβάτες έχουν ό, τι επιθυμούν.

Moseley

Moseley έχει αναγνωριστεί ως ηγέτης της βιομηχανίας στην υποστήριξη του οδηγού και παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών σε όλες τις πτυχές της λειτουργίας Λεωφορείου. Οι πελάτες απολαμβάνουν τα οφέλη από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ατομικές ανάγκες του χρήστη. Με ένα εξαιρετικά εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό ο Moseley έχει ως στόχο να προσφέρει μια επαγγελματική προσέγγιση που θα βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Οι συνδεδεμένες εταιρείες Moseley περιλαμβάνουν, MoseleyDistributorsLtd στο Airdrie, Moseley στο Νότο Ltd στο Somerset και Moseley (PCV) Ltdστη Νότια Elmsall.

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος