ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λεωφορείο της χρονιάς 2012

Futura CoY2012

Κατά την διάρκεια του «Ευρο Τεστ Λεωφορείου το 2011» που πραγματοποιήθηκε στην Νορβηγία το Νέο Futura επιλέχθηκε ως νικητής ανάμεσα σε ισχυρούς ανταγωνιστές. Τα μέλη της επιτροπής στήριξαν την απόφασή τους εξετάζοντας πρωταρχικά την συνολικά βαθμολογία των Λεωφορείων που συμμετείχαν, εστιάζοντας ειδικά στην πρακτικότητα χρήσης, την κατάσταση και το φινιρισμα και την εργονομία.

Η επιτροπή «Λεωφορείο της Χρονιάς 2012» απαρτίστηκε από επαγγελματίες δημοσιογράφους του χώρου από 19 Ευρωπαϊκές Χώρες. Είδαν στο νέο Φουτούρα κυρίως ένα αποτελεσματικό όχημα, με υψηλή ανταπόδοση κόστους, ελκυστικό σχέδιο, υψηλό επίπεδο επιβατικής άνεσης ( εν μέρει χάρις στο πλήρως επίπεδο δάπεδο), με ιδανική γραμμή κίνησης και άριστη σχέση ποιότητας/τιμής.

Η επιτροπή ύμνησε το νέο Futura κυρίως για την ευκολία στην χρήση του. Τόνισαν δε το σύντομο διάστημα που χρειαζόταν ο οδηγός για να εξοικειωθεί με το όχημα. Αυτό συνδυασμένο με την θαυμάσια οδική συμπεριφορά και μια άριστη γραμμή κίνησης με άψογες αλλαγές πραγματοποιούμενες από το AS-Tronic σασμάν, είχαν σαν αποτέλεσμα μια εξαιρετική οδική άνεση. Μια άλλη μοναδική άποψη του νέου διαξονικού Φουτούρα είναι το μικρό του βάρος, που όχι μόνο παρουσιάζει σημαντική διαφοροποίηση σε κατανάλωση καυσίμου αλλά του επιτρέπει να βγαίνει και σε έκδοση 12.9 μέτρων με 57 επιβάτες χωρίς να υπερβαίνει τα νόμιμα όρια βαρών στην ταξινόμηση. Ο ευρύχωρος και εργονομικός χώρος του οδηγού, με την μοναδική και σύγχρονη σχεδόν καλλιτεχνική σχεδίαση του ταμπλώ, την αρμονία και το φινίρισμα, πήρε επίσης τα κομπλιμέντα της επιτροπής.

Είναι ευκολονόητο ότι ο Remi Henkemans, διευθυντής της VDL BUS & COACH είναι περήφανος για το νέο Φουτούρα και την ομάδα του «Το γεγονός ότι μπορούμε να καυχιόμαστε για το Λεωφορείο της Χρονιάς για το 2011 με το CITEA και για το Λεωφορείο της Χρονιάς για το 2012 με το FUTURA δείχνει ότι κατατασσόμαστε ανάμεσα στους κορυφαίους Ευρωπαίους κατασκευαστές. Αποδεικνύει επίσης ότι εξελίσσουμε τα προϊόντα μας σύμφωνα με τις επιθυμίες των πελατών μας και ότι είμαστε στο σωστό δρόμο».

VDL FUTURA

Το νέο FUTURA από την VDL BUS & COACH παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2010. Το όνομα FUTURA έχει μακρά παράδοση στην ιστορία της VDL BUS & COACH. Έγινε συνώνυμο του αποτελεσματικού, προσανατολισμένου στον πελάτη προϊόντος για δεκαετίες. Το νέο FUTURA εξελίχθηκε με βάση την μακρά ιστορία επιτυχίας και παράλληλα ανταποκρίνεται σε ευρύ φάσμα των προσδοκιών από ένα σύγχρονο ανταγωνιστικό λεωφορείο. Με τις διάφορες παραλλαγές σε μήκος, κινητήρες, εσωτερική διαμόρφωση και προαιρετικού εξοπλισμού, μπορούμε να καλύψουμε τις απαιτήσεις του πελάτη.

Η ευέλικτη αρθρωτή κατασκευή του επιτρέπει να προσωποποιήσουμε το όχημα σε κάθε χρήση. Τα βασικά μοντέλα είναι διαξονικά σε 12,2 και 12,9 μέτρα σε ποικιλία διαμόρφωσης θέσεων, που παρέχουν χώρο μέχρι και σε 57 άτομα. Μια τριάδα από τριαξονικά μοντέλα ξεκινώντας από 13,1 μέτρα και φτάνοντας τα 14,8 μέτρα ολοκληρώνει την σειρά.

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος