NEWS

Παράδοση έξι Citeas LLE-99 στην Seatour Ιταλία

Αυτά είναι τα πρώτα Citeas LLE με μήκος 9,95 μέτρα που θα είναι σε λειτουργία στην περιοχή Lazio της Ιταλίας. Το χαμηλό βάρος τους και η ευελιξία τους τα καθιστά ιδανικά για πλοήγηση σε στενά δρομάκια. Το νέο Citea θα χρησιμοποιηθεί συνεπώς ως Προαστιακά λεωφορεία στην περιοχή δυτικά της Ρώμης (Cerveteri - Ladispoli - Fiumicino).

VDL Citea LLE-99

Το Citea LLE-99 είναι ένα καινοτόμο ελαφρύ concept bus. Η έκδοση μήκους 9,9 μέτρων ήταν

Ειδικά σχεδιασμένα για αραιοκατοικημένες περιοχές και για τακτικές γραμμές με ξεκάθαρη αιχμή και Εκτός ωρών αιχμής. Το χαμηλό βάρος σημαίνει ότι το Citea LLE-99 καταναλώνει σημαντικά λιγότερα καύσιμα, με αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση των εκπομπών CO2. Η υψηλή συνολική χωρητικότητα επιβατών σε βελτιστοποιεί περαιτέρω το TCO (Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας). Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι η Ευελιξία: το μικρότερο μεταξόνιο και η πίσω προεξοχή μειώνουν σημαντικά τον κύκλο στροφής, διευκολύνοντας το χειρισμό σε στενά δρομάκια. Το Citea LLE για την Seatour έχει διάταξη καθισμάτων 29 + 2 + 1 και χώρο για 48 όρθιους επιβάτες.

Seatour

Η Seatour είναι μια οικογενειακή επιχείρηση για την μεταφορά επιβατών στην Ιταλία. Ο στόλος αποτελείται από περισσότερα από 100 Οχήματα για δημόσιες μεταφορές, σχολικές μεταφορές και ενοικιάσεις. Από αυτά λειτουργούν λεωφορεία 40 γραμμών Πόλεων στις επαρχίες της Ρώμης και του Βιτέρμπο. Η ασφάλεια και η αξιοπιστία του προϊόντος είναι υψίστης σημασίας για την Seatour, τόσο για τους επιβάτες όσο και για τους οδηγούς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Seatour έχει Προτίμηση για τα οχήματα VDL, τα οποία ήδη αποτελούν μεγάλο τμήμα του στόλου.

Το Futura FHD2 χρησιμοποιείται για τη μεταφορά επιβατών από τα κρουαζιερόπλοια που αγκυροβολούν στο Civitavecchia και για την Τουριστική μεταφορά. Επιπλέον, η Seatour έχει περίπου δέκα οχήματα Midcity αστικά και ο στόλος τους τώρα επεκτάθηκε με έξι Citeas LLE. Η Seatour μπορεί δικαίως να ονομάζεται πιστός πελάτης VDL.

Copyright Bus & Coach Hellas © 2016. All rights reserved

Design & Site Implemented: ClickMedia