ΕΙΔΗΣΕΙΣ

44 οχήματα VDL για τους Σουηδούς Byberg

Με όχι λιγότερα από 27 Futura FMD2 , είναι η πρώτη σημαντική παραγγελία για το νέο μοντέλο της οικογένειας Futura . Η παραγγελία περιλαμβάνει επίσης 4 Futura FHD2 , 8 Citeas LLE και 5 MidEuros. Τα λεωφορεία και τα πούλμαν , που είναι εξοπλισμένα με Euro 6 κινητήρες, θα τεθούν σε λειτουργία στη σουηδική κομητεία Västernorrland στα μέσα του 2014. Όλα τα οχήματα θα χρησιμοποιηθούν για τις υπηρεσίες δημόσιων μεταφορών.

"Οι απαιτήσεις του διαγωνισμού στην Västernorrland επικεντρώθηκαν στη μείωση των εκπομπών ρύπων. Ο ελαφρύς σχεδιασμός της VDL σημαίνει μείωση των επιβλαβών εκπομπών και έχει επίσης ευεργετική επίδραση στο κόστος λειτουργίας. Αυτά ήταν τα δύο βασικά σημεία εστίασης για την προετοιμασία της συγγραφής υποχρεώσεων μας . Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας σχετικά με τις περιφερειακές γραμμές ένα υψηλότερο επίπεδο άνεσης με τα Futura FMD2 ", λέει ο Tomas Byberg CEO Byberg & Nordin AB.

Rémi Henkemans , Διευθύνων Σύμβουλος της VDL Bus & Coach bv : « Αυτό για άλλη μία φορά επιβεβαιώνει ότι τα λεωφορεία VDL κερδίζουν μερίδιο αγοράς στη Σουηδία . Η παράδοση  τεσσάρων μοντέλα από την ευρεία γκάμα της VDL δείχνει την Σουηδική εμπιστοσύνη στο «Κέρδος Ιδιοκτησίας» των λεωφορείων μας . Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις επιθυμίες της Σουηδίας με το νέο μοντέλο Futura, το Futura FMD2. "

Futura FMD2, το κερδοφόρο all- rounder

Τα 27 Futura με FMD2 - 129 για Byberg & Nordin είναι 12,9 μέτρα μήκος, οδηγείται από ένα Euro 6 DAF MX – 11 κινητήρα ( 240 kW - 340 bhp ) , διαθέτουν πλήρως αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ZF AS Tronic και μπορούν να φιλοξενήσουν 49 επιβάτες . Το Futura FMD2 έχει καταχωρηθεί ως Κλάσης 2 όχημα και , ως εκ τούτου , πληρεί τις απαιτήσεις της σουηδικής αρχής δημόσιων μέσων μεταφοράς όπως θα πρέπει να λειτουργεί στις περιφερειακές γραμμές.

Αυτό το κερδοφόρο all- rounder μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για ναύλωση όσο και για κάλυψη των υπηρεσιών υπεραστικών μεταφορών . Τα 1.250 χιλιοστά ύψος ορόφου προσφέρουν εύκολη είσοδο και έξοδο. Όπως και το FHD2, το FMD2 έχει ένα επίπεδο πάτωμα , χωρίς καμία υπερυψωμένη περιοχή.

Ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής θα διαπιστώσει ότι το Futura FMD2 προσφέρει Κέρδη Κτήσης: το χαμηλό καθαρό βάρος, η μειωμένη κατανάλωση καυσίμου, η υψηλή χωρητικότητα επιβατών, ο γενναιόδωρος χώρος αποσκευών και το χαμηλό λειτουργικό κόστος κάνουν το Futura FMD2 μια εξαιρετικά κερδοφόρα επένδυση.

Κατά την ανάπτυξη αυτού του νέου μοντέλου Futura, έγινε βέλτιστη χρήση του αρθρωτού συστήματος γύρω από τον οποίο είναι χτισμένο η Σειρά Futura. Όπως και με το FHD2 , η unibody κατασκευή του FMD2 χρησιμεύει επίσης ως κλωβός ασφαλείας.  Η υπερκατασκευή έχει υψηλή ακαμψία, ο πιο σημαντικός παράγοντας για καλά οδηγικά χαρακτηριστικά .

Παρά την 20 εκατοστών διαφορά ύψους σε σχέση με το Futura FHD2 , το FMD2 έχει την ίδια στέρεη και στιβαρή εμφάνιση. Οι διαφορές σχεδιασμού έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο .

Συνδυασμός παραγγελίας

Η σειρά περιλαμβάνει επίσης 4 Futura με FHD2 - 139. Τα οχήματα αυτά θα παραδοθούν με τον Euro 6 DAF MX - 11 320 κινητήρας (320 kW - 440 bhp) και ένα πλήρως αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ZF AS Tronic. Το Futura με FHD2 έχει μήκος 13,9 μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει 57 επιβάτες. Τα οχήματα αυτά θα χρησιμεύσουν στις περιφερειακές γραμμές .

Τα δρομολόγια λεωφορείων μέσα στις πόλεις της Sollefteå και Härnösand θα γίνονται από τα 8 Citeas LLE - 120 (Light Low Entry). Τα λεωφορεία είναι εξοπλισμένα με κινητήρα Euro 6 Cummins ISB6.7 (187 kW - 255 bhp) και Voith DIWA.6 κιβώτιο ταχυτήτων. Τα Citea έχουν 37 σταθερά καθίσματα, 4 πτυσσόμενα καθίσματα στην πλατφόρμα αναπηρικής πολυθρόνας και χώρο για περίπου 43 όρθιους επιβάτες. Το χαμηλό χωρίς φορτίο βάρος του λεωφορείου οδηγεί σε πολύ ευνοϊκή οικονομία καυσίμου, δίνοντας στο Citea LLE χαμηλό αποτύπωμα εκπομπής ρύπων. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι η χαμηλού δαπέδου κατασκευή του μεταξύ των θυρών εισόδου και εξόδου, καθιστώντας προσβάσιμο με βέλτιστο τρόπο για τους χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων και τους επιβάτες με καροτσάκια μωρών. Επιπλέον 5 MidEuros, βασίζονται σε μία έκδοση Euro 6 Mercedes Sprinter, θα χρησιμοποιηθούν ως σχολικά λεωφορεία.

Byberg & Nordin

Η Byberg & Nordin είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1925. Η εταιρεία αυτή τη στιγμή διοικείται από την τρίτη γενιά. Η Byberg & Nordin παρέχει τα μέσα μαζικής μεταφοράς, σχολικής μεταφοράς, ρητά και τις ναυλωμένες μεταφορές στην κεντρική Σουηδία, στην κομητεία Västernorrland. Ο στόλος αποτελείται σήμερα από περίπου 70 οχήματα. Ως τον Ιούνιο του 2014, ο στόλος θα επεκταθεί με τα 44 οχήματα από αυτή τη σειρά.

VDL Bus & Coach

Οι βασικές δραστηριότητες της VDL Bus & Coach αποτελούνται από την ανάπτυξη, παραγωγή , και τις πωλήσεις σε ένα ευρύ φάσμα λεωφορείων, πούλμαν και ενότητες σασί και την αγορά και τις πωλήσεις μεταχειρισμένων λεωφορείων. Η παραγωγή πραγματοποιείται στην Ολλανδία και το Βέλγιο . Η VDL Bus & Coach δίνει μεγάλη αξία στην ποιότητα, την ασφάλεια, την αντοχή, το περιβάλλον, την χαμηλή κατανάλωση καυσίμων , την άνεση και το χαμηλό κόστος συντήρησης . Οι πωλήσεις προϊόντων της VDL Bus & Coach πραγματοποιείται μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου που αποτελείται από γραφεία εταιρικής ιδιοκτησίας των πωλήσεων, εισαγωγείς και πράκτορες σε περισσότερες από 30 χώρες. Αυτό καθιστά δυνατή τη προσφορά προσωποποιημένων λύσεων μεταφορών. Για εξυπηρέτηση μετά την πώληση και συντήρηση, ο πελάτης μπορεί να υπολογίζει σε ταχεία και απρόσκοπτη υποστήριξη της VDL Bus & Coach σε οποιαδήποτε από τις πολλές θέσεις εξυπηρέτησης . Ένα εκτεταμένο δίκτυο διανομής εξασφαλίζει ότι τα ανταλλακτικά και εξαρτήματα παραδίδονται στον προορισμό που έχει ζητηθεί το συντομότερο δυνατό . Η VDL Bus & Coach είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς των λεωφορείων στην Ευρώπη .

 

 

  

VDL Groep

Η VDL Bus & Coach είναι μέρος της VDL Groep. Η VDL Groep, με έδρα της το Eindhoven (Ολλανδία) , είναι μια διεθνής βιομηχανική εταιρεία που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και τις πωλήσεις ημικατεργασμένων προϊόντων, λεωφορεία πούλμαν και τελικά προϊόντα και συναρμολόγηση αυτοκινήτων. Από την ίδρυση το 1953 αυτή η οικογενειακή επιχείρηση έχει μεγαλώσει και περιλαμβάνει 82 εταιρείες σε λειτουργία, κατανεμημένες σε 18 χώρες, με περισσότερους από 9.100 υπαλλήλους . Η δύναμη της VDL Groep έγκειται στην αμοιβαία συνεργασία μεταξύ των εταιρειών.

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος