ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τέλος εποχής : το τελευταίο VDL Futura Classic

Κατά τη διάρκεια αυτών των 31 χρόνων συνολικά 11.218 Futura Classics χτίστηκαν - ένα μοναδικό επίτευγμα στον κόσμο των Λεωφορείων που κανένα άλλο μοντέλο, ούτε καν προσέγγισε. Ακόμη περισσότερο, η διακριτική, χαρακτηριστική σχεδίαση του Futura Classic εξακολουθεί να είναι σε κάθε κομμάτι τόσο αναγνωρίσιμη όσο όταν το πρώτο Futura εισήχθη το 1982. Τα χαρακτηριστικά του, αξιοπιστία και άνεση, σε συνδυασμό με την υψηλή μεταπωλητική αξία, συνέβαλαν σε μέγιστο βαθμό στην καλή φήμη που έχει αναπτύξει το Futura όλα αυτά τα χρόνια. Όλα τα ανταλλακτικά εξακολουθούν να είναι εύκολα διαθέσιμα και αυτό έχει εξασφαλίσει ότι ακόμη και Futura από το πρώτο έτος είναι ακόμα στο δρόμο. Το τελευταίο Futura Classic είναι ένα δεξιοτίμονο FHD-104/365 που θα παραδοθεί στην Anderson Travel στο Λονδίνο στις αρχές του 2014.

 

Ένα κομμάτι της ιστορίας

Το Futura εισήχθη στις 1, 2 και 3 Σεπτεμβρίου 1982, και τότε παρουσιάστηκαν  2 μοντέλα, τόσο το Futura FH (ψηλό) και FL (χαμηλό). Ένα ορόσημο στην ιστορία του Futura ήταν η καταχώριση του πρώτου FHD 15 Magnum, ένα τριαξονικό με μήκος 15 μέτρα, το 1994. Αυτό που ακολούθησε ήταν η εισαγωγή του FHD 14 Magnum , με μήκος 13,6 μέτρα, το 1996 .  Λόγω του χαμηλού καθαρού βάρους του Futura ήταν δυνατόν να παραχθεί μία διαξονική έκδοση, το Futura FHD 127 με μήκος 12,7 μέτρα, το 1997 - ένα βέλτιστα ανεπτυγμένο Λεωφορείο. Με επιπλέον 70 cm μήκος αυτή η παραλλαγή προσφέρει τέσσερα επιπλέον καθίσματα. Το τελευταίο λίφτινγκ Futura έγινε το 2006. Η θέσπιση των προδιαγραφών Euro 4 και Euro 5 κινητήρες θεωρήθηκε ως μια ευκαιρία για την ενημέρωση τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό. Το 2007 σηματοδότησε την 25η επέτειο και για να τιμήσουν την επέτειο της σειράς Futura επεκτάθηκε με τη νέα παραλλαγή τύπου FLD 104, ένα χαμηλό Futura με μήκος 10,4 μέτρα.

 

Με αυτή την διεύρυνση της γκάμας και διάφορους εκσυγχρονισμούς η VDL Bus & Coach για άλλη μια φορά υπογράμμισε τη σημασία αυτού του κλασικού μεταξύ των Λεωφορείων στη μέση κατηγορία, το οποίο, ακόμη και μετά από 25 χρόνια παραγωγής εξακολουθεί να παράγεται σε υψηλά ποσοστά πωλήσεων. Τον Οκτώβριο του 2008 τοα 10.000ο  χιλ. Futura παραδόθηκε.

Με την εισαγωγή του νέου Futura, το 2010, το αρχικό Λεωφορείο πολύ σωστά απέκτησε το παρατσούκλι « Classic » .

 

11.218 Futura Classics

Αν όλα τα 11.218 Futura Classics ήταν σταθμευμένα άκρο σε άκρο θα σχημάτιζαν μια γραμμή σχεδόν 137 χιλιόμετρα. Αυτό είναι ισοδύναμο με την απόσταση από το εργοστάσιο στο Valkenswaard στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό στο Amsterdam!

Συνολικά , 6.986 Futura με μήκος 12 μέτρα παρήχθησαν, 702 με μήκος 10 μέτρα, 2.974 με μήκος 12,7 μ. και 556 μάγκνουμ με μήκος 14 και 15 μέτρα.

Καθ 'όλη την ιστορία του Futura Classic περισσότερες πωλήσεις έχουν στη Δυτική Ευρώπη, κυρίως στη Γερμανία ( 3.214 ) , η Γαλλία ( 2.873 ) , η Ολλανδία ( 1.410 ) και τη Μεγάλη Βρετανία ( 1.258 ).

Η Ιταλία, το Βέλγιο και η Ελβετία είχαν επίσης περίπου 500 Futura . Ωστόσο, το Futura επίσης παραδίδεται στην Αυστραλία, την Κίνα και το Περού. Μεταχειρισμένα Futura με είναι ακόμη σε μεγάλη ζήτηση σε όλη την Ευρώπη, την Κεντρική Αμερική και μέρη της Αφρικής.

Νέο Futura

Το 2010, η VDL Bus & Coach έκανε την προσεκτικά μελετημένη απόφαση να ονομάσει τον διάδοχο « Futura », γνωρίζοντας ότι αυτό θα δημιουργούσε υψηλές προσδοκίε , επειδή οι πελάτες ταυτίζουν την ονομασία Futura με την οικονομία πάνω απ 'όλα, αλλά και με μεγάλη διάρκεια ζωής και απόλυτη αξιοπιστία.

"Το γεγονός ότι το νέο Futura κέρδισε το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο «Διεθνές Λεωφορείο της Χρονιάς 2012» δείχνει ότι τα προϊόντα μας συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων Ευρωπαϊκών στον κλάδο μας. Αντικατοπτρίζει επίσης το γεγονός ότι έχουμε αναπτύξει τα προϊόντα μας με βάση τις επιθυμίες των πελατών μας και αποδεικνύει ότι έχουμε κάνει τις σωστές επιλογές. Είμαστε πεπεισμένοι ότι το νέο μας Futura δικαιώνει το όνομα του Futura Classic που χτίστηκε κατά τη 31 ετών διάρκειας ιστορίας του " , λέει ο Rémi Henkemans , Διευθύνων Σύμβουλος της VDL Bus & Coach .

 

VDL Bus & Coach

Οι βασικές δραστηριότητες της VDL Bus & Coach αποτελούνται από την ανάπτυξη, παραγωγή , και τις πωλήσεις σε ένα ευρύ φάσμα λεωφορείων, πούλμαν και ενότητες σασί και την αγορά και τις πωλήσεις μεταχειρισμένων λεωφορείων. Η παραγωγή πραγματοποιείται στην Ολλανδία και το Βέλγιο . Η VDL Bus & Coach δίνει μεγάλη αξία στην ποιότητα, την ασφάλεια, την αντοχή, το περιβάλλον, την χαμηλή κατανάλωση καυσίμων , την άνεση και το χαμηλό κόστος συντήρησης . Οι πωλήσεις προϊόντων της VDL Bus & Coach πραγματοποιείται μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου που αποτελείται από γραφεία εταιρικής ιδιοκτησίας των πωλήσεων, εισαγωγείς και πράκτορες σε περισσότερες από 30 χώρες. Αυτό καθιστά δυνατή τη προσφορά προσωποποιημένων λύσεων μεταφορών. Για εξυπηρέτηση μετά την πώληση και συντήρηση, ο πελάτης μπορεί να υπολογίζει σε ταχεία και απρόσκοπτη υποστήριξη της VDL Bus & Coach σε οποιαδήποτε από τις πολλές θέσεις εξυπηρέτησης . Ένα εκτεταμένο δίκτυο διανομής εξασφαλίζει ότι τα ανταλλακτικά και εξαρτήματα παραδίδονται στον προορισμό που έχει ζητηθεί το συντομότερο δυνατό . Η VDL Bus & Coach είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς των λεωφορείων στην Ευρώπη .

VDL Groep

Η VDL Bus & Coach είναι μέρος της VDL Groep. Η VDL Groep, με έδρα της το Eindhoven (Ολλανδία) , είναι μια διεθνής βιομηχανική εταιρεία που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και τις πωλήσεις ημικατεργασμένων προϊόντων, λεωφορεία πούλμαν και τελικά προϊόντα και συναρμολόγηση αυτοκινήτων. Από την ίδρυση το 1953 αυτή η οικογενειακή επιχείρηση έχει μεγαλώσει και περιλαμβάνει 82 εταιρείες σε λειτουργία, κατανεμημένες σε 18 χώρες, με περισσότερους από 9.100 υπαλλήλους . Η δύναμη της VDL Groep έγκειται στην αμοιβαία συνεργασία μεταξύ των εταιρειών.

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος