ΕΙΔΗΣΕΙΣ

VDL Citea Electric για την Veolia Transport Φινλανδίας

Αυτά τα Citea Electric θα συμμετάσχουν στο Φινλανδικό σχέδιο eBUS - ένα πολυετές σχέδιο που ξεκίνησε από τη φινλανδική κυβέρνηση και επικεντρώνεται στην έρευνα σε συστήματα ηλεκτρικών οχημάτων . Το Citea Electric θα συμπεριληφθεί στο ρόστερ των υπηρεσιών του Espoo , μια πόλη που αποτελεί μέρος της Μητροπολιτικής Περιοχής του Ελσίνκι , για περίοδο δύο ετών.

Εργο eBus

Ως τμήμα του Φινλανδικού έργου ECV ( Electric Commercial Vehicle ), το eBUS χρησιμεύει ως ένα παγκόσμιας κλάσης περιβάλλον δοκιμής για ηλεκτρικά λεωφορεία στην Μητροπολιτική περιοχή του Ελσίνκι , με το Espoo ως το κομβικό σημείο γύρω από το οποίο περιστρέφονται όλες οι δραστηριότητες. Το κλίμα μπορεί να είναι κρύο, ζεστό και υγρό , με θερμοκρασίες μεταξύ -30 Βαθμούς Κελσίου και 30 βαθμούς Κελσίου. Οι επιρροές από αυτό το δύσκολο περιβάλλον η απόδοση του Citea Electric θα δοκιμαστεί εκτενώς από το VTT (Φινλανδικό Εθνικό Ινστιτούτο Έρευνας). Επιπλέον, η VTT θα δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην μέτρηση της ισχύος κατανάλωσης του Citea Electric κάτω από διαφορετικές συνθήκες.

Συνεργασία Veolia Transport της Φινλανδίας και της VDL Bus & Coach

Το VDL Citea Electric είναι ένα πλήρως ηλεκτρικό Citea SLF Low Floor με μήκος 12 μέτρα . η δυνατότητα επιλογής από διάφορες ηλεκτρικές μονάδες και τα πακέτα μπαταρίας εξασφαλίζει το πιο ιδανικό και βέλτιστο συνδυασμό μπορούν να επιλεγούν για κάθε τομέα ανάπτυξης , χωρίς συνέπειες για την προσβασιμότητα , την εσωτερική διάταξη ή την άνεση. Αυτή η  υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση των επιβατών είναι ένα η αιχμή του δόρατος της Veolia. Η VDL Bus & Coach έχει πουλήσει στο παρελθόν 48 Citeas για την Veolia Transport Φινλανδία . " Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε μια επιπλέον διάσταση στη συνεργασία μας με τη Veolia Transport Φινλανδίας συμμετέχοντας σε αυτό το μοναδικό πρόγραμμα για τα ηλεκτρικά λεωφορεία . Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που στα Ηλεκτρικά Citea μας

δίνεται η ευκαιρία να αποδείξει την αξία τους στην Φινλανδία, " λέει ο Rémi Henkemans , διευθυντής του VDL Bus & Coach bv .

Λύση προσανατολισμένη στην αγορά

Η μεγαλύτερη πρόκληση για την ανάπτυξη του VDL Citea Electric έγκειται στην εξεύρεση λύσεων για την εκπλήρωση των απαιτήσεων , των αναγκών και των επιθυμιών της ευρωπαϊκής αγοράς . Ήταν στο χέρι των μηχανικών της VDL Bus & Coach να συνδυάσουν τις διαθέσιμες τεχνολογίες για τη λήψη αποδοτικών επιχειρησιακών συστημάτων - συστήματα κατάλληλα για κάθε συγκεκριμένο τύπο ανάπτυξης, την πόλη και την τοπική κατάσταση - με τελικό αποτέλεσμα ηλεκτρικά λεωφορεία με μηδενικές εκπομπές που είναι σε θέση να ανταποκριθούν πλήρως στις απαιτήσεις για τακτικό προγραμματισμένο δρομολόγιο. Το αρθρωτό σύστημα από το οποίο είναι χτισμένο η γκάμα Citea έπαιξε επίσης μεγάλο ρόλο στην ανάπτυξη σε ηλεκτρικό παραλλαγή. Αυτή η προσέγγιση επέτρεψε τα ηλεκτρικά στοιχεία που πρέπει να ενσωματωθούν χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τα βασικά χαρακτηριστικά του Citea , όπως ελαφριά κατασκευή , βελτιστοποιημένη προσβασιμότητα και άνεση . Το Citea Electric για την Veolia Transport στη Φινλανδία είναι εξοπλισμένο με Ziehl - Abegg κινητήρες τροχό κεντρικού . Οι μηχανές αυτές βρίσκονται στις πίσω ρόδες του Citea . Ένα πακέτο μπαταριών Valence έχει εγκατασταθεί ως μέσο αποθήκευσης της ενέργειας.

Ελκύοντας τους ανθρώπους

Μία από τις αξίες της μάρκας VDL Bus & Coach είναι «Ελκύοντας τους ανθρώπους» . Το μηδενικών εκπομπών Citea Electric παρέχει τη βέλτιστη συμβολή για καθαρά και φιλικά προς το περιβάλλον μέσα μαζικής μεταφοράς. Μια πτυχή που είναι τόσο επωφελής για την άνεση και μια επιπλέον νίκη για το περιβάλλον είναι το γεγονός ότι το VDL Citea Electric είναι πολύ ήσυχο. Αυτό ισχύει τόσο εντός όσο και εκτός του λεωφορείου.

Veolia Transport Φινλανδία

Η Veolia Transport Φινλανδίας είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες δημόσιων μεταφορών της Φινλανδίας και προσφέρει εξελιγμένες και βιώσιμες λύσεις στις μεταφορές και την κινητικότητα των πόλεων, κωμοπόλεων , των τοπικών αρχών και τον ιδιωτικό τομέα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην φινλανδική πρωτεύουσα Ελσίνκι και στο δυτικό τμήμα της Φινλανδίας. Η Veolia Transport Φινλανδίας είναι μέρος της Transdev, μια από τις κορυφαίες εταιρείες μαζικής μεταφοράς στον κόσμο. Η Transdev συμβουλεύει και βοηθά τις τοπικές αρχές, από τα προσχέδια έως και την καθημερινή λειτουργία του μέσων μαζικής μεταφοράς και της διαχείρισης των έργων . Με 94.000 υπαλλήλους σε 20 χώρες , η εταιρεία κινεί 48.000 οχήματα και 23 ελαφρά σιδηροδρομικά δίκτυα. Το 2012 τα έσοδα ανήλθαν σε  7.900.000.000 €. Η Transdev είναι θυγατρική της Caisse des Dépôts και Veolia Environnement .

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος