ΕΙΔΗΣΕΙΣ

41 Mid City για την V.V.M De Lijn

παραδόθηκαν την περασμένη εβδομάδα. 13 από αυτά τα νέα λεωφορεία MidCity βρίσκονται σε λειτουργία στην επαρχία της Δυτικής Φλάνδρας, ενώ οι επαρχίες της Αμβέρσας και του Limburg έχουν 7 και 21 αντίστοιχα. Τα λεωφορεία αντικαθιστούν το παλιό στόλο, και αυτό σημαίνει λιγότερο επιβλαβείς εκπομπές ρύπων, ως αποτέλεσμα των νέων Euro 6 κινητήρων. Τα 27 VDL Citea που SLF που είναι επίσης μέρος αυτής της παραγγελίας θα παραδοθούν αυτό το καλοκαίρι.

 

Ο Willem van der Leegte, Αναπληρωτής Διευθυντής VDL Groep, λέει, "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την καλή συνεργασία μεταξύ VDL και De Lijn κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Είμαστε σίγουροι ότι τα λεωφορεία μας θα έχουν θετική συμβολή στη βιωσιμότητα και την κερδοφορία του στόλου De Lijn."

 

VDL MidCity λεωφορείο

Το MidCity της VDL Bus & Coach αναπτύχθηκε αποκλειστικά για τις δημόσιες συγκοινωνίες και περιλαμβάνει ένα πολυλειτουργικό χώρο με χαμηλό δάπεδο που είναι ιδανικό για χρήση ως δωμάτιο που στέκεται ή για αναπηρικά καρότσια. Αυτή η μετατροπή σε ένα λεωφορείο χαμηλού δαπέδου είναι μια ειδικότητα της VDL Bus & Coach που η ίδια ανέπτυξε και παρέχει τεράστια ευελιξία. Τα MidCity λεωφορεία De Lijn θα είναι μετατροπές MB Sprinter. Όλα τα 41 MidCity dial-a-βόλτα λεωφορεία θα έχουν 13 καθίσματα (συμπεριλαμβανομένων 2 πτυσσόμενων καθισμάτων) και 9 μόνιμες θέσεις και όλα θα είναι προσβάσιμα από αναπηρικά αμαξίδια. Οι συμπαγείς διαστάσεις του (συνολικό μήκος είναι 6.944 μ.) κάνουν το MidCity ιδιαίτερα ευέλικτο και, ως εκ τούτου ιδανικό για τη μεταφορά στα στενά δρομάκια της παλιάς πόλης στο κέντρο.

 

V.V.M De Lijn

De Lijn είναι η εμπορική ονομασία για την «Vlaamse Vervoermaatschappij», την  φλαμανδική Μεταφορική Εταιρεία, η οποία είναι μια αυτόνομη κυβέρνηση της εταιρείας για την πόλη και περιφερειακών μεταφορών στη Φλάνδρα κάνοντας χρήση λεωφορείων και τραμ. Η De Lijn έχει στόχο για την υψηλή ποιότητα,  και την πελατοκεντρική δημόσια μεταφορά. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην έγκαιρη, αξιόπιστη και γρήγορη παροχή υπηρεσιών με ικανοποιητική ικανότητα, συχνότητα και ασφάλεια. Συνολικά περίπου 10.000 άτομα απασχολούνται. Περίπου 7.500 από αυτούς εργάζονται για την V.V.M De Lijn. Τα άλλα 2.500 άτομα εργάζονται για εταιρείες λεωφορείων που λειτουργούν για λογαριασμό τ

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος