ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η De Lijn δίνει μια άλλη μεγάλη παραγγελία στηνVDL Bus & Coach

Συνολικά, η παραγγελία περιλαμβάνει 67 Citea SLE και 9 Citeas SLFA. Επιπλέον, υπάρχει η προοπτική επέκτασης αυτής στις αρχές του 2016 να συμπεριλάβει άλλα 121 Citeas SLE και 10 λεωφορεία οδήγηση διδασκαλίας, Citeas SLE με ένα δεύτερο σετ πεντάλ του εκπαιδευτή οδήγησης.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που η De Lijn δίνει και πάλι την εμπιστοσύνη τους σε εμάς. Μετά την παραγγελία για 120 υβριδικά λεωφορεία της πόλης, αυτό είναι ήδη η δεύτερη μεγάλη που η De Lijn βάζει σε μας σε λιγότερο από δύο χρόνια », δήλωσε ο Peter Wouters, Διευθύνων Σύμβουλος της VDL Bus Roeselare, εργοστάσιο όπου τα Citea χτίζονται για την De Lijn. Τα πρώτα νέα λεωφορεία θα παραδοθούν στις αρχές του 2016. Τα Citea θα τεθεί σε λειτουργία στις διάφορες γραμμές στη Φλάνδρα.

Λιγότερο καύσιμο - χαμηλότερες εκπομπές - μεγαλύτερη άνεση

Σύμφωνα με την De Lijn, τα νέα λεωφορεία είναι μια βελτίωση σε τομείς όπως η οικονομία καυσίμου, τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, την προσβασιμότητα και την άνεση. Για παράδειγμα, τα λεωφορεία καταναλώνουν 22% λιγότερο από ό, τι τα πετρελαιοκίνητα λεωφορεία που αντικαθιστούν, το οποίο κάνει μια ετήσια εξοικονόμηση 535.000 λίτρα πετρελαίου και την μείωση των εκπομπών των 1.429 τόνων CO2.

Επιπλέον, μετά την αναβάθμιση αυτού του στόλου το 90% από τα λεωφορεία θα είναι προσβάσιμα από αναπηρικά αμαξίδια, ενώ το ποσοστό αυτό είναι σήμερα 77%. Με τα νέα οχήματα το ποσοστό των λεωφορείων με κλιματισμό θα αυξηθεί στο 75%.

Οφέλη από την αρθρωτή κατασκευή

Η αρθρωτή κατασκευή της σειράς Citea επιτρέπει σε όλα τα μοντέλα να επωφεληθούν από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα Citea. Η πρωτοποριακή ελαφριά κατασκευή σημαίνει ότι τα Citea έχουν χαμηλό καθαρό βάρος. Αυτό, σε συνδυασμό με αποδοτικούς κινητήρες, οδηγεί σε μικρότερη κατανάλωση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές βλαβερών ουσιών. Η αρθρωτή προσέγγιση σημαίνει επίσης ότι μια προσαρμοσμένη λύση μπορεί να παρέχεται για κάθε περιοχή εγκατάστασης. Μια συνεχής χαμηλού δαπέδου ή χαμηλού δαπέδου κατασκευές στις θύρες εισόδου και εξόδου βελτιώνουν την προσβασιμότητα. Το τέλεια ισορροπημένο σύστημα ελέγχου κλιματισμού εξασφαλίζει τη βέλτιστη θερμοκρασία επί του σκάφους. Αρμονικά χρώματα δίνουν στο λεωφορείο ένα πολύ ευρύχωρο συναίσθημα. Ο σχεδιασμός του καθίσματος κονσόλας (κρεμαστά καθίσματα) εξασφαλίζει άφθονο χώρο για τα πόδια και ως εκ τούτου η βέλτιστη άνεση. Επειδή ολόκληρο το δάπεδο είναι χωρίς εμπόδια, τα λεωφορεία είναι εύκολο να καθαριστούν. Η αρθρωτή κατασκευή παρέχει επίσης πολλά οφέλη σε σχέση με τις επισκευές, τη συντήρηση και εφοδιασμένα μέρη. Προσθέστε σε αυτά και τη μεγάλη διάρκεια ζωής του Citea και το αποτέλεσμα είναι το μέγιστο «Κέρδος της κυριότητας».

Citea SLE

Το μεγαλύτερο μέρος της τάξης De Lijn αποτελείται από Citeas SLE, όπου LE σημαίνει Low Entry. Η κατασκευή χαμηλού δαπέδου στην πόρτα εισόδου και εξόδου παρέχει τη βέλτιστη προσβασιμότητα για χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου και τους επιβάτες με καροτσάκια μωρών. O Κλιματισμός παρέχει επιπλέον άνεση στο ταξίδι. Ta Citea SLE για De Lijn έχουν μήκος 12 μέτρα και μπορεί να μεταφέρει 110 επιβάτες, με 37 έδρες και 73 θέσεις ορθίων.

Citea SLFA

Η αρθρωτή Citeas SLFA (Χαμηλή Όροφος Αρθρωτά) για De Lijn έχουν μήκος 18 μέτρα και είναι εξοπλισμένα με 47 καθίσματα και 114 θέσεις ορθίων.

Γι 'αυτό το μοντέλο, επίσης, η κατασκευή χαμηλού δαπέδου καθιστά εξαιρετικά εύκολο να μπείτε στο λεωφορείο και προσφέρει βέλτιστη πρόσβαση για τους ταξιδιώτες με ένα αμαξάκι μωρού ή αναπηρική καρέκλα. Αυτό ισχύει τόσο για το εμπρόσθιο τμήμα του λεωφορείου και του τμήματος πίσω από την άρθρωση. Στο τμήμα μπροστά από την άρθρωση είναι μια μεγάλη πλατφόρμα που παρέχει χώρο για ένα αμαξίδιο και ένα αμαξάκι μωρού. Κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού του Citea SLFA σημαντική προσοχή δόθηκε στην ροή των επιβατών από την πόρτα εισόδου και στις θύρες εξόδου. Αυτό το μοντέλο, επίσης, διαθέτει κλιματισμό για επιπλέον άνεση στο ταξίδι.

H De Lijn

De Lijn είναι η εμπορική ονομασία για το «Vlaamse Vervoermaatschappij», η φλαμανδική εταιρεία μεταφορών, αυτόνομη δημόσια επιχείρηση για την πόλη και την περιφερειακή υπηρεσία λεωφορείων και τραμ στη Φλάνδρα. De Lijn έχει δεσμευτεί για την ποιότητα, τα πελατοκεντρικά μέσα μαζικής μεταφοράς. Η εταιρεία έχει επίσης μια ισχυρή δέσμευση για την παροχή συνεπής, αξιόπιστης και γρήγορης εξυπηρέτησης με επαρκή χωρητικότητα, συχνότητα και ασφάλεια. Συνολικά, πρόκειται για περίπου 10.500 εργαζόμενους, περίπου 8.100 εκ των οποίων απασχολούνται σε VVM De Lijn. Το υπόλοιπο 2,400 για εταιρείες λεωφορείων που παρέχουν υπηρεσίες για λογαριασμό της ννΜ De Lijn

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος