ΕΙΔΗΣΕΙΣ

To VDL Futura FMD2 κερδίζει βραβείο IBC Οικονομίας

Μια σειρά από εμπειρογνώμονες στον τομέα υπέβαλλε τα συμμετέχοντα Λεωφορεία σε μια σειρά δοκιμασιών που διεξάγονται σε πέντε μέρες, στις αρχές Μαΐου του 2015. Το VDL Futura FMD2 ήταν ο αδιαφιλονίκητος νικητής για το πιο προσοδοφόρο Λεωφορείο. Η προσεκτικά μελετημένη ελαφριά σύλληψη, σε συνδυασμό με την αεροδυναμική σχεδίαση και την βέλτιστη μετάδοσης κίνησης είχε ως αποτέλεσμα την χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου κατά πολύ. Προσθέστε σε αυτό την υψηλή ικανότητα μεταφοράς επιβατών, άφθονο χώρο αποσκευών και χαμηλό κόστος ανά χιλιόμετρο και το αποτέλεσμα είναι ένα όχημα που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να βγάλει χρήματα.

"Βλέπουμε κερδίζοντας το βραβείο Οικονομίας IBC ως επιβεβαίωση ότι είμαστε με επιτυχία στην υπόσχεσή μας για την παροχή« Κέρδος της κυριότητας », μία από τις βασικές αξίες της μάρκας μας. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό ", δήλωσε ο Rémi Henkemans, διευθύνων σύμβουλος της VDL Bus & Coach bv. Το Βραβείο Οικονομίας IBC θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της Busworld 2015.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών IBC

Το υπό δοκιμή Λεωφορείο ήταν ένα VDL Futura FMD2-129 με μήκος 12,9 μέτρα, είναι εφοδιασμένο με καθίσματα για 49 + 1 + 1. Η δοκιμή IBC έδειξε για άλλη μια φορά ότι το Futura είναι σήμερα το πιο κερδοφόρο Λεωφορείο. Το απόβαρο του παρόντος FMD2-129, συμπεριλαμβανομένων του ανελκυστήρα αναπηρικών αμαξιδίων και 660 λίτρα diesel, είναι μόλις 13.300 kg. Σε συνδυασμό με το σύγχρονη, DAF MX-11 κινητήρα, οδηγεί σε εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Τα βέλτιστα ισορροπημένα συστήματα μετάδοσης κίνησης προσφέρει επίσης σταθερή, εξαιρετική οδική συμπεριφορά, σε ευθεία οδό και στροφές. Υψηλή βαθμολογία δόθηκε επίσης για το λογικά διατεταγμένο ταμπλό και την καλή ορατότητα του οδηγού. Η χαμηλή είσοδο, που διευκολύνει τη γρήγορη, ομαλή επιβίβαση και αποβίβαση και η άνεση χώρου για τα πόδια πήγε επίσης καλά.

Κερδοφόρα για όλες τις χρήσεις

Το VDL Futura FMD2 είναι ένα Λεωφορείο με πολλές δυνατότητες. Το όχημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για την περιοδεία και τις υπηρεσίες υπεραστικών, αλλά είναι επίσης ιδανικό για χρήση ως ένα σχολικό λεωφορείο, για παράδειγμα. Το ύψος του δαπέδου 1250 χιλ. παρέχει εύκολη είσοδο και έξοδο. Η μεγάλη πόρτα στο κέντρο, διατίθεται προαιρετικά, μπορεί να εξοπλιστεί με ένα ανελκυστήρα κασέτα ώστε οι επιβάτες με αναπηρία να εισέλθουν με ασφάλεια και να βγούν από το λεωφορείο. Όπως και το FHD2, το FMD2 έχει ένα επίπεδο πάτωμα χωρίς υπερυψωμένες περιοχές. Η κατασκευή αυτή παρέχει στους επιβάτες ένα ευρύχωρο εσωτερικό, χωρίς εμπόδια. Ταυτόχρονα, το επίπεδο πάτωμα εξοικονομεί βάρος. Επιπλέον, ένας όροφο χωρίς γωνίες και ακμές είναι πιο εύκολο να καθαριστεί και να διατηρηθεί καθαρός.

Ο οδηγός απολαμβάνει το ίδιο ταμπλό με του Futura FHD2, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προσφέρουν το βέλτιστο συνδυασμό εργονομίας, ασφάλειας, οργάνωση και αποτελεσματικότητα σε συνδυασμό με το σχεδιασμό του αυτοκινήτου.

Ο ιδιοκτήτης / χρήστης θα διαπιστώσει το «Κέρδος της κυριότητας» Οι προσφορές Futura FMD2: το χαμηλό καθαρό βάρος, μειωμένη κατανάλωση καυσίμου, υψηλή χωρητικότητα επιβατών, πλούσιο χώρο αποσκευών και χαμηλό κόστος λειτουργίας κάνει το Futura FMD2 μια ιδιαίτερα κερδοφόρα επένδυση.

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος