ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Mega-παραγγελία ηλεκτρικών Citeas για την VDL Bus & Coach

της μετάβασης σε καθ 'ολοκληρίαν δημόσια μηδενικές εκπομπές μεταφορές κατά την περίοδο 2016 με 2025. Αυτή η πρόθεση είναι για την πόλη της Αϊντχόβεν να πάει αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια το 2020. Η Επιβατική μεταφορική εταιρεία Ερμής έχει κερδίσει την παραχώρηση Zuidoost-Brabant και πρόκειται να συνεργαστεί με την επαρχία και διαφόρους εταίρους, συμπεριλαμβανομένου των VDL, Τρ/e, Fontys, το αεροδρόμιο του Αϊντχόφεν, Stichting Ζετ και Storeplay, να δώσει περαιτέρω σχήμα για αυτή την εξέλιξη παραχώρησης. Εκτός από τις σχεδόν μηδενικές εκπομπές, η παραχώρηση θα περιλαμβάνει φιλόδοξους στόχους στους τομείς της αειφορίας, της καινοτομίας και της κινητικότητας. Αυτό την καθιστά μία από τις πιο προοδευτικές παραχωρήσεις στην Ευρώπη. Η πρώτη φάση του συμβολαίου, παραδόσεως των περίπου 40 Citeas SLFA Electric έχει προγραμματιστεί για το Δεκέμβριο του 2016.

Citea SLFA Ηλεκτρικά - Evolans

Το VDL Citea SLFA Electric είναι ένα ηλεκτρικό αρθρωτό λεωφορείο με μήκος 18,1 μέτρα, που κτίστηκε με ένα ενημερωμένο, φουτουριστικό BRT (Bus Rapid Transit) σχεδιασμό. Με την παράδοση του Citeas SLFA Electric για την πρώτη φάση η Zuidoost-Brabant διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους λεωφορείων μηδενικών εκπομπών στην Ευρώπη. Υπό την επωνυμία «Evolans» τα λεωφορεία θα λειτουργούν σε ορισμένες γραμμές που τόσο συχνά ότι το αποτέλεσμα θα είναι ένα σύστημα που μοιάζει με το τραμ. Αυτές οι γραμμές υψηλής συχνότητας πάει σε βασικούς προορισμούς σε Αϊντχόβεν, όπως το αεροδρόμιο Eindhoven και το Campus High Tech. Σε αυτές τις συνδέσεις οι ταξιδιώτες θα έχουν πλέον να περιμένουν πολύ για το επόμενο λεωφορείο, διότι θα λειτουργήσει ως ένα ολοκληρωμένο »εμφανίζονται και να πάει» το σύστημα.

Τελευταία λέξη της τεχνολογίας state-of-the-art

Η αντικατάσταση του στόλου των οχημάτων στην Zuidoost-Brabant, θα πρέπει να πραγματοποιείται σε στάδια. Η περαιτέρω ανάπτυξη θα συνεχιστεί καθ 'όλη τη διάρκεια της παραχώρησης και τα αποτελέσματα θα πρέπει να εφαρμοστούν σε μεταγενέστερο στάδιο. Έτσι κάθε στάδιο θα πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας την τελευταία state-of-the-art τεχνολογία και τα λεωφορεία VDL μηδενικών ρύπων με την απαιτούμενη υποδομή φόρτισης μπορεί επίσης να είναι λειτουργικά και οικονομικά βελτιστοποιημένη σε κάθε βήμα του τρόπου. Όσον αφορά τη βιωσιμότητα, την προστασία του περιβάλλοντος και την εφαρμογή των καινοτομιών, αυτή η προσέγγιση για την ανάπτυξη των δημόσιων μεταφορών δεν είναι τίποτα άλλο από επαναστατική.

Πρόσθετα Citeas SLE

Εκτός από τη διάταξη για περίπου 40 Citeas SLFA Electric, η Hermes έχει παραγγείλει 65 Citeas SLE (Volans) από την VDL Bus & Coach για την εισαγωγή του πρώτου σταδίου. Αυτά τα λεωφορεία απαιτείται για να μετατρέψει μέρος του σημερινού στόλου ντίζελ Euro 6 εκδόσεις για την επίτευξη μιάς καθαρότερης μετάβασης σε μηδενικές εκπομπές.

Transdev

Η Ερμής είναι μέρος της Connexxion Nederland, η οποία με τη σειρά της υπάγεται στη μητρική εταιρεία Transdev. Η Transdev, παγκόσμιος παίκτης στον τομέα των επιβατικών μεταφορών και των συναφών δραστηριοτήτων, δραστηριοποιείται σε είκοσι χώρες και απασχολεί περίπου 83.000 εργαζόμενους. Στις Κάτω Χώρες, η Transdev δραστηριοποιείται με μια σειρά από εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων της Connexion, την Veolia Transport Nederland και Witte Kruis. Διεθνώς, Transdev λειτουργεί σε έξυπνες, βιώσιμες μορφές κινητικότητας και τη φροντίδα των πελατών, όπως ευέλικτα, αποτελεσματικά και προσωπικά όσο το δυνατόν.

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος