ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρώτο ολλανδικό VDL Futura FDD2

Το πρώτο VDL Futura FDD2 που προοριζόταν για την ολλανδική αγορά παραδόθηκε στην Wijdemeren Tours. Την Κυριακή 29 Μαΐου του 2016 η Wijdemeren Tours γιόρτασε επέτειο 12.5 ετών. Αυτή η εορταστική περίσταση χρησιμοποιήθηκε ως ευκαιρία για να παραδοθεί επίσημα το VDL Futura FDD2, «Δεν είμαστε μόνο υπερήφανοι για την επέτειο 12.5 ετών, αλλά και το γεγονός ότι είμαστε σε θέση να προσθέσουμε το πρώτο Futura FDD2 που προοριζόταν για την ολλανδική αγορά στο στόλο μας. Με αυτό το νέο διώροφο μπορούμε να μεταφέρουμε επιβάτες μας, όχι μόνο με ασφάλεια και αξιοπιστία, αλλά και με μεγάλη άνεση ", δήλωσε ο Wim van ter Meij, διευθυντής του Wijdemeren Tours.

VDL Futura FDD2 επίσης διαθέσιμο ως Royal Class

Το VDL Futura FDD2-141 που παραδόθηκε στην Wijdemeren Tours έχει 91 + 1 + 1 θέσεις και μπορεί να μετατραπεί σε έκδοση Royal Class, με 66 + 1 + 1 θέσεις. Έχει δοθεί μεγάλη σημασία στην άνεση των επιβατών: για παράδειγμα, το διώροφο διαθέτει 91 πολυτελή καθίσματα, τα οποία όλα έχουν μια πρίζα 220-volt και θύρα USB. Τρεις οθόνες είναι τοποθετημένες στο άνω και κάτω κατάστρωμα. Με ευρύχωρο εσωτερικό χώρο και χώρο αποσκευών , το διώροφο παρέχει άφθονο χώρο για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους. Το όχημα είναι επίσης εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα συστήματα υποστήριξης και ασφαλείας.

Μέγιστη απόδοση

Το VDL Futura FDD2 έχει ελαφρύ αρθρωτή κατασκευή, ένα παράδειγμα της οποίας είναι το πάτωμα του πάνω καταστρώματος είναι κατασκευασμένο από υλικό σάντουιτς. Αυτή η μέθοδος κατασκευής οδηγεί σε σημαντική εξοικονόμηση βάρους και επιτρέπει στους χειριστές λεωφορείου να μεταφέρουν περισσότερους επιβάτες. Η VDL συνδυάζει αυτή την ελαφριά κατασκευή με εξαιρετικά οικονομικούς και αποδοτικούς κινητήρες DAF και αεροδυναμικό στυλ. Αυτό κάνει για σημαντική εξοικονόμηση καυσίμων για τον χειριστή. Περισσότεροι επιβάτες και χαμηλότερο κόστος καυσίμων σημαίνει μέγιστη απόδοση για το χειριστή.

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος