ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η VDL Bus & Coach παραδίδει 25 Citeas στην Transdev Sverige

Τον Ιούνιο του 2016, η VDL Bus & Coach παρέδωσε 23 VDL Citeas LLE στην Transdev Sverige. Αυτά ήταν τα πρώτα VDL Citeas LLE με 3 πόρτες που παραδόθηκαν στη Σουηδία από την πρώτη παρουσίαση τους στην Busworld 2015. Τα 2 τελευταία από τα 25 VDL Citeas LLE με 3 πόρτες θα παραδοθούν τον Αύγουστο. Όλα τα Citeas LLE θα τεθούν σε λειτουργία για μεταφορές στην πόλη της Umeå, την μεγαλύτερη πόλη της βόρειας Σουηδίας. Η Umeå είναι από τις γρηγορότερα αναπτυσσόμενες πόλεις της Ευρώπης και ονομάστηκε Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Πολιτισμού το 2014. Η πόλη είναι επίσης γνωστή ως ‘πόλη της σημύδας’ λόγω των μεγάλων λεωφόρων γεμάτες με σημύδες. Τα λεωφορεία VDL Bus & Coach με αυτοκόλλητα μοτίβου σημύδας ταιριάζουν τέλεια με το περιβάλλον της ζωηρής πόλης της Umeå.

Έκδοση VDL Citeas LLE με 3 πόρτες

Τα  25 VDL Citeas Light Low Entry είναι τέλεια προσαρμοσμένα στις ανάγκες της Transdev Sverige. Αυτά τα Citeas LLE-120 κατασκευάστηκαν με διάταξη πορτών 1-2-1, 38+1 θέσεις, χώρο για 44 όρθιους επιβάτες και χώρο για ένα αναπηρικό αμαξίδιο. Επίσης, τα λεωφορεία είναι εξοπλισμένα με ένα ‘Σκανδιναβικό Πακέτο’, που περιλαμβάνει επιπλέον μόνωση και θέρμανση για το κρύο κλίμα της Σουηδίας.

Το χαμηλό δάπεδο που έχει κατασκευαστεί στις πόρτες εισόδου και εξόδου παρέχει βέλτιστη προσβασιμότητα για χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων και επιβατών με μωρά και το καροτσάκι τους. Η έκδοση με 3 πόρτες παρέχει περισσότερες επιλογές για μεταφορικά έργα. Το CiteaLowLevelEntry είναι πραγματικά πρωταθλητής ελαφριάς κατηγορίας. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του εξαιρετικά χαμηλού βάρους είναι η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου σε σχέση με τα πρότυπα λεωφορεία. Αυτό οδηγεί όχι μόνο σε χαμηλότερες εκπομπές ρύπων αλλά και σε χαμηλά κόστη συντήρησης. Όταν προστεθεί και η μεγάλη διάρκεια ζωής του Citea προκύπτει μέγιστο ‘Κέρδος Ιδιοκτησίας’.

Transdev Sverige AB

Transdev Sverige πραγματοποιεί μεταφορές επιβατών σε συμβόλαιο με τις περιφερειακές δημόσιες υπηρεσίες μεταφορών της Σουηδίας και επίσης διαχειρίζεται τις δικές της υπηρεσίες μεταφορών με τραίνο και λεωφορείο. Η Transdev Sverige είναι μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις μεταφορών επιβατών. Ασφάλεια, αξιοπιστία και εξυπηρέτηση πελατών  είναι οι κύριες προτεραιότητες της Transdevκαι περίπου 3,700 άνθρωποι απασχολούνται από αυτήν σε όλη τη χώρα για να εξασφαλιστεί η ικανοποίηση όλων των αναγκών. Η TransdevSverige είναι μέλος του TransdevGroup, το οποίο είναι παγκόσμιος ηγέτης στις μεταφορές. Με 83.000 υπαλλήλους σε 19 χώρες, χειρίζεται 43.000 οχήματα και 22 τραμ. Το 2015, η TransdevGroupείχε τζίρο 6.6 δισεκατομμύρια ευρώ.

VDLBus & Coach

Οι κύριες λειτουργίες της VDL Bus & Coach αποτελούνται από την ανάπτυξη, κατασκευή, τις πωλήσεις και εξυπηρέτηση μετά από την πώληση μιας μεγάλης γκάμας λεωφορείων, πούλμαν και σκελετών αμαξωμάτων, η μετατροπή ή επέκταση mini & midi λεωφορείων και η αγοραπωλησία μεταχειρισμένων λεωφορείων. Η κατασκευή λαμβάνει χώρα στην Ολλανδία και το Βέλγιο. HVDLBus & Coach δίνει μεγάλη αξία στην ποιότητα, ασφάλεια, αντοχή, το περιβάλλον, στη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, άνεση και το χαμηλό κόστος συντήρησης.  Η πώληση προϊόντων της VDLBus & Coach γίνεται μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου αποτελούμενο από γραφεία πωλήσεων εταιρειών, από προμηθευτές εισαγωγής και αντιπρόσωπους σε πάνω από 30 χώρες. Αυτό καθιστά δυνατή την λύση προβλημάτων μεταφοράς με ειδικές παραγγελίες. Για συντήρηση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση, ο πελάτης μπορεί να βασιστεί σε μια ταχεία, χωρίς ταλαιπωρία βοήθεια από τους υπάλληλους της Bus & Coach σε οποιοδήποτε από τα πολλά σημεία εξυπηρέτησης. Ένα εκτενές δίκτυο διανομής διασφαλίζει ότι τα ανταλλακτικά και αξεσουάρ αποστέλλονται στον προορισμό που ζητήθηκε το γρηγορότερο δυνατόν. Η VDLBus & Coach είναι μία από τους μεγαλύτερους παραγωγούς λεωφορείων στην Ευρώπη.

VDLGroep

VDL Bus & Coach είναι μέλος της VDL Groep, με έδρα το Eindhoven στην Ολλανδία, η οποία είναι μια διεθνής βιομηχανική εταιρεία με στόχο την ανάπτυξη, παραγωγή και πώληση ημιτελών προϊόντων, λεωφορείων και πούλμαν και άλλων ολοκληρωμένων προϊόντων και η συναρμολόγηση αυτοκινήτων. Από την ίδρυση της το 1953 αυτή η οικογενειακή εταιρεία έχει μεγαλώσει τόσο έτσι ώστε να περιλαμβάνει 87 εταιρείες σε 19 χώρες με παραπάνω από 11,000 υπαλλήλους και με τζίρο 2.7 δισεκατομμύρια  ευρώ. Η δύναμη της VDL Groep οφείλεται στην αμοιβαία συνεργασία μεταξύ των εταιρειών.

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος