ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρώτο 13-μετρο διώροφο VDL Futura FDD2 παραδόθηκε στην Roland Zemp Carreisen στην Ελβετία.

Το πρώτο VDL Futura FDD2 με μήκος 13 μέτρα παραδόθηκε στην Roland Zemp Carreisen στην Ελβετία στις 22 Ιουλίου. Αυτή η παραλλαγή διώροφου της Futura, με πιο συμπαγές μήκος, διαθέτει ένα ευρυχωρία και χωρητικότητα έως και 84 επιβάτες, καθώς και το μειωμένο μήκος το καθιστά εξαιρετικά ευέλικτο. Η ελαφριά αρθρωτή κατασκευή σε συνδυασμό με αποδοτικούς κινητήρες και αεροδυναμικό σχήμα εγγυάται τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και κατά συνέπεια χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Το VDL Futura FDD2 είναι το ιδανικό πούλμαν για εκείνους που δίνουν σημασία στο «Κέρδος Ιδιοκτησίας».

 

 

"Με την αγορά αυτού του νέου διώροφου VDL , το σύνολο του VDL στόλου μας είναι τώρα εντελώς εκσυγχρονισμένο. Θέλουμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όταν ταξιδεύουν μαζί μας και αυτό το υπερ-πολυτελή διώροφο παρέχει απόλυτη άνεση και ασφάλεια », λέει ο σκηνοθέτης Roland Zemp.

 

Η ταξιδιωτική εμπειρία VDL Futura FDD2

Το εσωτερικό του Futura FDD2 χαρακτηρίζεται από στρογγυλεμένες γωνίες, καλή ποιότητα κατασκευής, μοντέρνο, φωτεινά χρώματα, ελαφριά υλικά και ευρύχωρα ύψη για όρθιους επιβάτες στα κατώτερα και ανώτερα καταστρώματα. Ο χώρος για το κεφάλι στο κατώτερο κατάστρωμα είναι ένα εκπληκτικό 186 εκατοστά. Ακτινοβολεί ενότητα και αρμονία, την ενίσχυση της ταξιδιωτικής εμπειρίας και την παροχή πολυτελούς ταξιδιού για τους επιβάτες που κατευθύνονται προς έναν προορισμό διακοπών ή επιχειρησιακών ραντεβού. Μια πραγματική καινοτομία είναι η βελτίωση της ανοδικής οπτική γωνία του οδηγού, που επιτυγχάνεται με επικλινή δάπεδο του άνω ορόφου πάνω στο παρμπρίζ. Αυτό δίνει στον οδηγό την αίσθηση ότι έχει άφθονο χώρο και βέλτιστη προβολή.

Το VDL Futura FDD2-130 για την Roland Zemp Carreisen είναι βέλτιστα εφοδιασμένο. Η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας, έτσι το όχημα είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα συστήματα υποστήριξης ασφαλείας. Άνεση επιβάτη και οδηγού είναι επίσης πολύ σημαντική. Αυτό το διώροφο διαθέτει ευρύχωρη διάταξη καθισμάτων 71 + 1 + 1 και πολυτελή καθίσματα. Κάθε θέση καθισμάτων έχει μια σύνδεση USB. Στο κατώτερο κατάστρωμα και ανώτερο κατάστρωμα υπάρχουν δύο οθόνες, και υπάρχει ψηφιακή τηλεόραση και DVD player. Υπάρχουν επίσης εγκαταστάσεις κέτερινγκ και κουζίνα. Χάρη στην μεγάλη ευρυχωρία του εσωτερικού χώρου και το πολύ γενναιόδωρο χώρο αποσκευών το διώροφο προσφέρει άφθονο χώρο για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους.

 

Roland Zemp Carreisen

Η Roland Zemp Carreisen είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1999 που δίνει μεγάλη σημασία στην ποιότητα. Ο στόλος Roland Zemp αποτελείται από 6 οχήματα VDL. Η Roland Zemp Carreisen προσφέρει προσωπική και ευέλικτη υπηρεσία και διαθέτουν ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ταξιδιού. Η εστίασή τους είναι σε σχολικές εκδρομές, μεταφορές σε αεροδρόμια, διεθνή και εντός χώρας ομαδικά ταξίδια και μεταφορές μεγάλων αποστάσεων προς διάφορους προορισμούς στην Ευρώπη.

 

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος