ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Mega-παραγγελία για την VDL Bus & Coach: 228 Citeas για Arriva Ολλανδίας

Και για τις δύο παραχωρήσεις από κοινού η σειρά αποτελείται από 151 VDLCiteaLLE-120, 14 VDLCiteaSLF-120 Ηλεκτρικά και 4 αρθρωτά VDLCiteaSLFA-180 Ηλεκτρικά. Επιπλέον 19 VDLCiteaSLF-120, 28 VDLCiteaLLE-99s και 12 VDLCiteaLLE-99 Electricsθα αναπτυχθεί στο Limburg. Το CiteaLLE-99 είναι 9,9 μέτρα σε μήκος, καθιστώντας το μια νέα παραλλαγή του VDLCiteaLLE, και πρόσφατα έγινε επίσης διαθέσιμο σε μια πλήρως ηλεκτρική έκδοση. Η συμφωνία προμήθειας υπεγράφη στις Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016 από την AnneHettinga, πρόεδρος της Arriva Κάτω Χωρών Διοικητικό Συμβούλιο, και TheoToussaint, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της VDLGroep, με την παρουσία του JohannesKramer, μέλος της διοίκησης της επαρχίας Friesland.

VDLCiteaLLE-120 στο ιδιαίτερο στυλ με Frisian πρόσωπα για Fryslân.

Πολύ περήφανος

Ο TheoToussaint, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της VDLGroep, λέει: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που είμαστε σε θέση να παραδώσουμε τόσα πολλά λεωφορεία στην Arriva Ολλανδίας για άλλη μια φορά. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα αυτή τη φορά είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των λεωφορείων πρόκειται να κατασκευαστούν στην επαρχία Friesland. Το εργοστάσιο στο Roeselare, Βέλγιο, θα κατασκευάσει επίσης αρκετά οχήματα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, επίσης, ότι η Arriva Ολλανδία έχει επιλέξει τα WestFrisianIslands και τις υπηρεσίες της πόλης στο Μάαστριχτ και Venlo για τις άκρως επιτυχημένες ηλεκτρικές παραλλαγές του CiteaSLF, CiteaSLFA και CiteaLLE. Αυτά τα ήσυχα, καθαρά λεωφορεία θα συμβάλει σε ένα καλύτερο περιβάλλον διαβίωσης και αποτελούν ένα σημαντικό βήμα προς τη βελτίωση της βιωσιμότητας των δημόσιων μεταφορών στην Ολλανδία. Η συνεργασία με την Arriva θα πρέπει να επεκταθεί ακόμη περισσότερο, από τη στιγμή που θα διεξάγεται η συντήρηση των λεωφορείων στο Limburg και των ηλεκτρικών Citeas στη δυτική FrisianIslands ".

 

CiteaLLE και CiteaSLF

Το 12-μετρο CiteaLLE-120 διακρίνεται από εξαιρετικά χαμηλό καθαρό βάρος του, με σημαντικά πλεονεκτήματα την σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου σε σύγκριση με τα συμβατικά λεωφορεία και χαμηλότερο κόστος συντήρησης. Η εξοικονόμηση καυσίμου δεν σημαίνει μόνο μείωση του κόστους λειτουργίας, αλλά και σημαντική μείωση των εκπομπών CO2. Η κατασκευή χαμηλού δαπέδου των θυρών εισόδου και εξόδου παρέχει τη βέλτιστη προσβασιμότητα για χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων και των επιβατών με καρότσια μωρών. Αυτή η προσβασιμότητα ενισχύεται περαιτέρω από την έλλειψη τυχόν αλλαγές ορόφου καθ 'ύψος μεταξύ των θυρών εισόδου και εξόδου. Η νέα, μικρότερη παραλλαγή, το VDLCiteaLLE-99 (9,9 μέτρα σε μήκος), έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις αραιοκατοικημένες περιοχές και για τις τακτικές υπηρεσίες με σαφείς ώρες αιχμής και εκτός αιχμής. Σε περιοχές με χαμηλότερη ζήτηση για μεταφορές, η ανάπτυξη των μικρών λεωφορείων συμβάλλει σε μια πιο πράσινη εικόνα. Το CiteaSLF (χαμηλό δάπεδο), με εντελώς επίπεδο πάτωμα, συμπαγείς διαστάσεις και εξαιρετική ευελιξία, είναι το ιδανικό αστικό λεωφορείο.

CiteaElectric

Η VDLBus & Coach προσφέρει την ευκαιρία να επιλέξουν από διάφορα ηλεκτρικά συστήματα κίνησης, πακέτα μπαταριών και συστημάτων φόρτισης ώστε το πιο ιδανικό και βέλτιστο συνδυασμό μπορούν να επιλεγούν για κάθε περιοχή ανάπτυξης, χωρίς να επηρεάζει την προσβασιμότητα, εσωτερική διαρρύθμιση ή την άνεση. Ως αποτέλεσμα, οι επιβάτες που ελήφθησαν για τον προορισμό τους σε ένα χαμηλού θορύβου και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο, αλλά επίσης με ένα άνετο τρόπο. Για τις WestFrisianIslands και τις υπηρεσίες της πόλης του Μάαστριχτ η Arriva επέλεξε 14 VDLCiteaSLF-120 Ηλεκτρικά, που είναι 12 μέτρα σε μήκος, και 4 αρθρωτά VDLCiteaSLFA-180 Ηλεκτρικά, που είναι 18 μέτρα σε μήκος. Στο Venlo 12 VDLCiteaLLE-99 Ηλεκτρικά, που είναι 9,9 μέτρα σε μήκος, θα πρέπει επίσης να αναπτυχθεί. Όλα τα ηλεκτρικά Citeasεφοδιάζονται με ένα σύστημα ταχείας φόρτισης με χρήση παντογράφου.

Arriva Ολλανδίας

Η Arriva Ολλανδίας είναι μέρος του ομίλου Arriva, θυγατρική της DeutscheBahn. Η Arriva είναι μια κορυφαία εταιρεία μεταφοράς επιβατών, που λειτουργεί σε 14 χώρες της Ευρώπης. Στην Ολλανδία η Arriva απασχολεί 5.000 υπαλλήλους στις επαρχίες Drenthe, Φλέβολαντ, Friesland, Gelderland, Groningen, Βραβάντη ​​Βόρια, Overijssel και Νότια Ολλανδία. Εκτός από την εκπαίδευση και την υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο, η Arriva λειτουργεί το θαλάσσιο λεωφορείο στη Νότια Ολλανδία, σε συνεργασία με KoninklijkeDoeksen και δραστηριοποιείται στον τομέα της ολλανδικής τουριστικό λεωφορείο με το όνομα ArrivaTouring.

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος