10 αρθρωτά VDL Citeas Electric για Qbuzz στο Γκρόνινγκεν

Αυτά τα 10 αρθρωτά ηλεκτρικά Citeas θα τεθούν άμεσα σε Υπηρεσία στις πρώτες πλήρως ηλεκτρικές γραμμές λεωφορείων Q-link, 1 και 11, στο Groningen από τις 11 Δεκεμβρίου 2017.

Το Q-link είναι το δίκτυο λεωφορείων BRT από την περιοχή σε σημαντικότερους προορισμούς της πόλης του Groningen. Με βάση την αρχή της "φόρτισης ευκαιρίας", τα λεωφορεία φορτίζονται κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, την ώρα που εκτελούν την γραμμή. Αυτό ενισχύει την εμβέλεια των λεωφορείων επαρκώς για να τους επιτρέψει να παρέχουν υπηρεσία για μεγάλο χρονικό διάστημα στις Γραμμές Q-σύνδεσης.

Η VDL παρέχει ειδικούς σταθμούς γρήγορης φόρτισης για το σκοπό αυτό. Στο τέλος της Προγραμματισμένης εξυπηρέτησης, τα λεωφορεία φορτίζονται πλήρως στην αποθήκη Qbuzz κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η VDL όχι μόνο προμηθεύει τα λεωφορεία, αλλά είναι επίσης υπεύθυνη για το πλήρες σύστημα και παρέχει την εγκατάσταση των σταθμών φόρτισης επίσης.

Περαιτέρω βιωσιμότητα του στόλου των λεωφορείων

Σε συνεργασία με την Qbuzz, το OV-γραφείο Groningen Drenthe έχει επεξεργαστεί ένα σχέδιο μετάβασης για περαιτέρω δράση της Βιωσιμότητας της μεταφοράς με λεωφορεία στο Groningen και στο Drenthe. Μέχρι το 2030 ο ολόκληρος στόλος λεωφορείων των Κάτω Χωρών και συνεπώς όλα τα λεωφορεία στο Groningen και στο Drenthe πρέπει να λειτουργούν με μηδενικές εκπομπές. Ως πρώτο βήμα σε αυτό Η μετάβαση Qbuzz θα αρχίσει να παρέχει υπηρεσίες στη γραμμή Q-link Green με 10 ηλεκτρικά VDL Citeas από 11 Δεκεμβρίου 2017.

Red Dot Award 2017 για το VDL Citea SLFA Electric

Το VDL Citea SLFA Electric είναι ένα αρθρωτό λεωφορείο μήκους 18,1 μέτρων με ενσωματωμένο, Φουτουριστικό σχεδιασμό BRT (Bus Rapid Transit). Πρόσφατα, το VDL Citea SLFA Electric στέφθηκε με το Red Dot Award 2017. Το βραβείο Red Dot είναι ένα διεθνές βραβείο που παρουσιάζεται ετησίως από το Design Zentrum Nordrhein Westfalen στο Έσσεν της Γερμανίας. Το VDL Citea Electric κέρδισε στην κατηγορία «σχεδιασμός προϊόντων». Η κριτική επιτροπή ήταν ομόφωνα ενθουσιώδης για τον καινοτόμο σχεδιασμό του αρθρωτού VDL Citea SLFA που έχει κάνει την ηλεκτρική μεταφορά του αύριο πλήρως Λειτουργική σήμερα.

Qbuzz

Η Qbuzz ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2008. Η Qbuzz είναι μια φιλόδοξη και πρωτοποριακή εταιρεία στην ολλανδική αγορά περιφερειακής κινητικότητας. Η Qbuzz πρόσφατα κέρδισε δύο παραχωρήσεις προσφέροντας υψηλής ποιότητας δημόσια συγκοινωνία. Η Qbuzz μεταφέρει περίπου 230.000 πελάτες ημερησίως με 2.400 εργαζόμενους, 650 Λεωφορεία και 26 τραμ

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος