NEWS

Το VDL Citea SLFA Electric κερδίζει βραβείο Red Dot

Το VDL Citea Electric κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία 'Product Design'. Η κριτική επιτροπή επαίνεσε ομόφωνα τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του αρθρωτού VDL Citea SLFA, της Ηλεκτρικές δημόσιες μεταφορές του μέλλοντος που είναι πλήρως λειτουργικές σήμερα.

"Οι νικητές της Red Dot έχουν υιοθετήσει τη σωστή στρατηγική σχεδιασμού. Έχουν αναγνωρίσει ότι ένα καλό σχέδιο και οικονομική επιτυχία συμβαδίζουν. Η ανάθεση ενός βραβείου από την εξαιρετικά σημαντική κριτική επιτροπή Red Dot αποτελεί ένδειξη εξαιρετικής ποιότητας σχεδιασμού και αντιπροσωπεύει μια επιτυχημένη σχεδιαστική πολιτική ", λέει ο καθηγητής Peter Zec, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του βραβείου Red Dot.

Το βραβείο Red Dot για το VDL Citea SLFA Electric θα παρουσιαστεί στις 3 Ιουλίου 2017.

Σχεδιασμός του μέλλοντος

Το ολλανδικό γραφείο σχεδιασμού Vanderveer Designers έχει εδώ και χρόνια διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό της σειράς προϊόντων της VDL Bus & Coach. Η πρόκληση για το Citea SLFA Electric είναι να συνδυάσει ένα Κοινωνικά αποδεκτό σχεδιασμό με τον καινοτόμο και φουτουριστικό χαρακτήρα του προϊόντος. Το αποτέλεσμα είναι ένα Λεπτό, πολύ μοντέρνο λεωφορείο. Οι καλυμμένοι τροχοί ενισχύουν τη φιλική εμφάνιση. 

Ένα Ευρύχωρο εσωτερικό με απαλή εμφάνιση, στρογγυλεμένα χυτά στοιχεία και βελτιστοποιημένη ροή επιβατών αυξάνει την ταξιδιωτική απόλαυση. Μεγάλες γυάλινες επιφάνειες που προσφέρουν εξαιρετική θέα στο περιβάλλον και μια υπερσύγχρονη ψηφιακή οθόνη στον πίνακα οργάνων, εμφανίζοντας όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες

στον οδηγό, βελτιώνει την ασφάλεια τόσο για τον οδηγό όσο και για τους επιβάτες.

VDL Citea Electric

Η αρθρωτή κατασκευή της σειράς Citea σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές ηλεκτρικές παραλλαγές με προσαρμοσμένες λύσεις στους τομείς του σχεδιασμού, των κινητήρων και των μπαταριών, τοποθετώντας το VDL Bus & Coach στην πρωτοπορία της μετάβασης σε αποτελεσματικά συστήματα δημόσιων μεταφορών μηδενικών εκπομπών.

Πολλοί  πελάτες επιλέγουν να κάνουν αγορές one-stop. Όχι μόνο το λεωφορείο, αλλά και η εφαρμογή, η συντήρηση και Η παροχή της υποδομής χρέωσης και της ενέργειας παρέχεται από τη VDL.  Κάνοντας αυτό το VDL Bus & Coachλεωφορείο συμβάλλει ενεργά σε ένα καθαρότερο περιβάλλον, χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και πιο ήσυχο και υγιέστερο περιβάλλον διαβίωσης.

Επιτυχημένες λειτουργίες

Το βραβευμένο VDL Citea SLFA Electric αναπτύσσεται στη γραμμή 133 της Κολωνίας, η πρώτη πλήρως Ηλεκτρική γραμμή λεωφορείων στη Γερμανία. Στο Αϊντχόβεν βρίσκεται σήμερα ο μεγαλύτερος στόλος ηλεκτρικών λεωφορείων στην Ευρώπη με 43 ηλεκτρικά Citeas. Σε μερικές γραμμές τα λεωφορεία λειτουργούν τόσο συχνά ώστε να μοιάζουν περισσότερο με Τραμ. Αυτές οι γραμμές υψηλής συχνότητας πηγαίνουν σε βασικούς προορισμούς στο Αϊντχόβεν, όπως το αεροδρόμιο του Αϊντχόβεν και η HighTechCampus. Για την παραχώρηση Amstelland-Meerlanden στην επαρχία του Βορρά της Ολλανδίας, η VDL Bus & Coach θα παραδώσει όχι λιγότερα από 100 Citeas SLFA Electric.

Copyright Bus & Coach Hellas © 2016. All rights reserved

Design & Site Implemented: ClickMedia