ΕΙΔΗΣΕΙΣ

104 VDL Citea τύπου LLE για την Syntus

Τα Citeas με μήκος 12 μέτρα προορίζονται για παραχώρηση στην Twente, η οποία εκτείνεται σε μια περιοχή στην ανατολική Ολλανδία . Η VDL Bus & Coach έχει πουλήσει στο παρελθόν σε αυτόν τον πελάτη 156 Ambassadors, ο πρόδρομος του Citea LLE .

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για το γεγονός ότι η Syntus ακόμα φορά επέλεξε το ελαφρύ Citea μας , με μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και μέγιστο κέρδος της Κτήσης " , δήλωσε ο Jan van Meijl , Διευθυντής Πωλήσεων Δημόσιες Συγκοινωνίες στην VDL Bus & Coach Nederland. Εκτός από την παράδοση των 104 Citeas LLE, η VDL διεξήγαγε επίσης διάφορες τροποποιήσεις σε 11 μίνι λεωφορεία.

VDL Citea LLE

Το Citea LLE είναι ένα λεωφορείο χαμηλής εισόδου βασίζεται σε μια καινοτόμο ιδέα με γνώμονα το χαμηλό βάρος, ειδικά σχεδιασμένα για τις απαιτητικές συνθήκες της πόλης και των περιφερειακών μεταφορών . Η εξελιγμένη μέθοδος κατασκευής

συντελεί σε ένα εξαιρετικά χαμηλό βάρος χωρίς φορτίο , τα κύρια οφέλη των οποίων είναι σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση σε σύγκριση με τα συμβατικά λεωφορεία , η μείωση των εκπομπών CO2 και το μικρότερο κόστος συντήρησης. Η κατασκευή χαμηλού δαπέδου στις πόρτες εισόδου και εξόδου παρέχει τη βέλτιστη προσβασιμότητα για χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων και των επιβατών με καροτσάκια μωρών . Αυτή η προσβασιμότητα ενισχύεται περαιτέρω από την έλλειψη οποιασδήποτε αλλαγής ύψος του δαπέδου μεταξύ της εισόδου και εξόδου .

Syntus

Η Syntus BV παρέχει την υπηρεσία δημόσιων μεταφορών στην περιοχή Veluwe της Gelderland , Midden, Overijssel και Twente . Αυτό περιλαμβάνει τα μέσα μαζικής μεταφοράς με λεωφορείο και τρένο . Η Syntus είναι 100 % θυγατρική του διεθνή φορέα δημόσιων μεταφορών Keolis με έδρα την Γαλλία. Η Syntus έχει 14 σταθμούς και περίπου 1.300 εργαζόμενους . Ο στόλος των οχημάτων αποτελείται από 371 λεωφορεία και 9 τρένα. Συνολικά παρέχονται υπηρεσίες σε 97 εκατομμύρια επιβάτες - χιλιόμετρα ανά έτος .

 

VDL Bus & Coach

Οι βασικές δραστηριότητες της VDL Bus & Coach αποτελούνται από την ανάπτυξη, παραγωγή , και τις πωλήσεις σε ένα ευρύ φάσμα λεωφορείων, πούλμαν και ενότητες σασί και την αγορά και τις πωλήσεις μεταχειρισμένων λεωφορείων. Η παραγωγή πραγματοποιείται στην Ολλανδία και το Βέλγιο . Η VDL Bus & Coach δίνει μεγάλη αξία στην ποιότητα, την ασφάλεια, την αντοχή, το περιβάλλον, την χαμηλή κατανάλωση καυσίμων , την άνεση και το χαμηλό κόστος συντήρησης . Οι πωλήσεις προϊόντων της VDL Bus & Coach πραγματοποιείται μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου που αποτελείται από γραφεία εταιρικής ιδιοκτησίας των πωλήσεων, εισαγωγείς και πράκτορες σε περισσότερες από 30 χώρες. Αυτό καθιστά δυνατή τη προσφορά προσωποποιημένων λύσεων μεταφορών. Για εξυπηρέτηση μετά την πώληση και συντήρηση, ο πελάτης μπορεί να υπολογίζει σε ταχεία και απρόσκοπτη υποστήριξη της VDL Bus & Coach σε οποιαδήποτε από τις πολλές θέσεις εξυπηρέτησης . Ένα εκτεταμένο δίκτυο διανομής εξασφαλίζει ότι τα ανταλλακτικά και εξαρτήματα παραδίδονται στον προορισμό που έχει ζητηθεί το συντομότερο δυνατό . Η VDL Bus & Coach είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς των λεωφορείων στην Ευρώπη .

VDL Groep

Η VDL Bus & Coach είναι μέρος της VDL Groep. Η VDL Groep, με έδρα της το Eindhoven (Ολλανδία) , είναι μια διεθνής βιομηχανική εταιρεία που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και τις πωλήσεις ημικατεργασμένων προϊόντων, λεωφορεία πούλμαν και τελικά προϊόντα και συναρμολόγηση αυτοκινήτων. Από την ίδρυση το 1953 αυτή η οικογενειακή επιχείρηση έχει μεγαλώσει και περιλαμβάνει 82 εταιρείες σε λειτουργία, κατανεμημένες σε 18 χώρες, με περισσότερους από 9.100 υπαλλήλους . Η δύναμη της VDL Groep έγκειται στην αμοιβαία συνεργασία μεταξύ των εταιρειών.

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος