ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Mega παραγγελία της VDL Bus & Coach

για την παράδοση των 164 λεωφορείων μέσων μαζικής μεταφοράς για τις ολλανδικές γραμμές σε Ανατολή και Δύση Brabant. Η σειρά αποτελείται από 89 VDL Citeas LLE και 75 VDL Citeas SLF. Από 14 Δεκ 2014 η Arriva θα παράσχει τα μέσα μαζικής μεταφοράς σε αυτές τις δύο περιοχές. Την Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2014, η σύμβαση παράδοσης υπεγράφη από τον κ Anne Hettinga, διευθύνων σύμβουλος της Arriva Nederland, και ο Willem van der Leegte, αναπληρωτής διευθυντής της VDL Groep, με την παρουσία του ο Ruud van Heugten, εκπρόσωπος της κυκλοφορίας και των μεταφορών για την Province of North Brabant.

«Είμαστε και πάλι πολύ υπερήφανοι που είμαστε σε θέση να παραδώσουμε τόσα πολλά λεωφορεία στην Arriva Nederland. Σε μια μόνο από τις θετικές πλευρές, πολλά από αυτά τα λεωφορεία που προορίζονται για την επαρχία του North Brabant, τη γενέτειρα της VDL Groep. Είμαστε επίσης πολύ ικανοποιημένοι που αυτή τη φορά η Arriva Nederland δεν έχει επέλεξε μόνο το περιφερειακό και αστικό λεωφορείο Citea LLE, που έχει γίνει οικείο μέρος του ολλανδικού τοπίου, αλλά και το βραβευμένο λεωφορείο Citea SLF. Η VDL Bus & Coach έχει συνεργαστεί με την Arriva για χρόνια, και αυτή η καλή σχέση έχει επιβεβαιωθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Ένα παράδειγμα είναι η Arriva Nederland 2012, όπου όχι λιγότερα από 275 λεωφορεία παραδόθηκαν για τις ολλανδικές μεταφορές στην Friesland και το βόρειο τμήμα της Νότιας Ολλανδίας. Τότε, επίσης, υπήρξαν οι διεθνείς παραδόσεις στην Arriva στη Σουηδία και Arriva λεωφορείων και πούλμαν στη Μεγάλη Βρετανία. Λόγω του γεγονότος ότι η Arriva μας επέλεξε ως συνεργάτη τους για τη συντήρηση και τις επισκευές κατά τη διάρκεια ζωής των οχημάτων, μπορούμε να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε την ήδη επιτυχημένη συνεργασία μας στο μέλλον », λέει ο Willem van der Leegte, αναπληρωτής διευθυντής της VDL Groep .

Citea LLE

Η πλειοψηφία της τάξης αποτελείται από Citeas του τύπου LLE. Η παράδοση θα περιλαμβάνει 89 από αυτά τα λεωφορεία. Το Citea LLE είναι ένα καινοτόμο, ελαφρύ λεωφορείο, ειδικά σχεδιασμένο για απαιτητικές συνθήκες πόλης και περιφερειακών μεταφορών. Το Citea LLE διακρίνεται από εξαιρετικά χαμηλό καθαρό βάρος, με μεγάλα πλεονεκτήματα όπως η σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου σε σύγκριση με τα συμβατικά λεωφορεία και χαμηλότερο κόστος συντήρησης. Η εξοικονόμηση καυσίμων σημαίνει όχι μόνο μείωση του κόστους λειτουργίας, αλλά και σημαντική μείωση των εκπομπών CO2. Η κατασκευή χαμηλού δαπέδου στις θύρες εισόδου και εξόδου παρέχει τη βέλτιστη προσβασιμότητα για χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων και των επιβατών με καροτσάκια μωρών. Αυτή η προσβασιμότητα ενισχύεται περαιτέρω από την έλλειψη τυχόν αλλαγών ύψους μεταξύ των θυρών εισόδου και εξόδου. Τα Citeas για την Arriva έχουν μήκος 12 μέτρα και να έχουν καθίσματα για 40 + 2 + 1 και χώρο για περίπου 40 όρθιους επιβάτες.

Citea SLF

Το Citea SLF (Low Floor), με εντελώς επίπεδο πάτωμα, συμπαγείς διαστάσεις και  εξαιρετική ευελιξία, είναι το ιδανικό αστικό λεωφορείο. Η κατασκευή χαμηλού δαπέδου και οι μεγάλες πόρτες εισόδου και εξόδου παρέχουν την καλύτερη δυνατή προσβασιμότητα για χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων και των επιβατών με καροτσάκια μωρών. Τα περισσότερα από τα καθίσματα είναι προσβάσιμα χωρίς καμία αλλαγή στο ύψος του πατώματος. Αυτό το καθιστά εύκολο να πάρει μια θέση και είναι ευνοϊκό για τη ροή των επιβατών, την ελαχιστοποίηση του χρόνου αναμονής στη στάση του λεωφορείου. Το Citea SLF χαρακτηρίζεται από μια ελαφριά κατασκευή, , η οποία εξοικονομεί καύσιμα και μειώνει τις εκπομπές επιβλαβών ουσιών. Τα Citeas SLF για την Arriva έχουν μήκος 12 μέτρα και είναι εξοπλισμένα με 29 + 2 + 1 θέσεις και μέγιστο χώρο για όρθιους επιβάτες.

Arriva Nederland

Η Arriva Nederland είναι μέρος της ομάδας Arriva, που ανήκει στην Deutsche Bahn. Arriva μια κορυφαία εταιρεία μεταφοράς επιβατών, που λειτουργεί σε 14 χώρες της Ευρώπης. Με περισσότερους από 54.500 εργαζόμενους και πάνω από 2,2 δισεκατομμύρια επιβάτες ετησίως, η Arriva είναι ένας από τους μεγαλύτερους μεταφορείς στην Ευρώπη. Η Arriva απασχολεί 5.000 άτομα στην Ολλανδία και παρέχει τις υπηρεσίες λεωφορείων και τρένων σε 8 επαρχίες.

Πνευματικά Δικαιώματα Bus & Coach Hellas © 2016. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος